بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چاقی بی تاثیر نیست من گاهی دیگه اشکم در میومد از سردیش . نه گلم ورزش کنه شل نمیشه زیاد . من کع از بغد لاغریش عشقم بهش صد برابر شده تازه میفهمم چه جیگری بوده بچه م
دوسال پیش عمل کرد ۱۳ میلیون و پونصد شد بیمه پرداخت مرد ما فقط یک میلیون ۳۵۰ دادیم
سلام شما میدونید اولین جلسه برای مشاوره عمل معده ب چ دکتر و متخصصی باید مراجعه کنیم؟ و اینکه برای بیمارستان دولتی میگید ایتدا چ اقداماتی کنیم کدوم بیمارستان. واس بیمه و اینا ک بعدش پولمونو بدن اطمینانه یا نه.. اگ زحمتی نیس ی مشاوره خلاصه ای چیزی.. ممنون
من واقعا قبول ندارم.هم بی حس میشه هم جونی نمیمونه واسش
هم هرچی غذا میخوره بالا میاره نمیتونه.ادم با سللمتیش نباید بازی کنه.تا میتونین ورزش کنین تردمیل بخرین.ولی واقعا هیچی به بدن نمیرسه خیلی خطرناکه.کسی میگه عمل کنین که واقعیت نمیگه.
من واقعا قبول ندارم.هم بی حس میشه هم جونی نمیمونه واسش هم هرچی غذا میخوره بالا میاره نمیتونه.ادم با ...
من همسرم دوسال پیش عمل کرد ۱۰۰ کیلو کم کرد اره خب درد داشت خیلی بعد عمل هم تا یکسال درگیر بود درست غذا نمیتونست بخوره یا بالا میورد سختی زیاد کشید ولی ارزش داشت الان دیکه عادی شده به راحتی همه چی میخوره
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......