2777
2789
ار بابا من داداشم صبح تا شب نیست زن داداش بیچارم همش ناراحته
ولی اگه درامد داره خدا رو شکر کن...الان من و شوهرم چون کارمون ثابت نیست بیشتر وقتا داریم خالی می ریم...هی ولو می شیم رو مبل....خدایا کار ما رو درست کننننن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره گلم خدا روزی هر کی یه جور داده

شما درآمدتون زیادتره ما که کنار هم بودن با درآمد خیلی کم

........همیشه همه چیز باهم جور در نمیاد

همینطوری شاد باش
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
همسر منم صبح میره شب ساعت 10.11 میاد خونه ... منم دیگه خسته شدم ....
بهش میگم تو باکارت ازدواج کردی نه با من ...

اما خدارو شکر از نظر مالی اصلا مشکل ندارممممم .... اما دوست دارم بیشتر کنار هم باشیم ...
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(
من شوهرم کاسب نیست اما 6 صبح تا 6 7 غروب نیست.با توجه به اینکه توی یه شهر غریبیم.و من اینجا هیچکس رو ندارم.صبح تا شب درو دیوار رو نگاه میکنم.الانم داره درس میخونه.من موندم و خودم.همیشه هم خسته است..همیشه.
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......
من بابام کاسبه.همیشه ما با مامانم تنها میرفتیم مهمونی و مسافرت..مامانم همیشه ناراحت بوده و هست.وضع مالی خوبی داشتیم اما همیشه کمبود پدر داشتیم.
آرام میگیرم.........حتی با همین "صبر کن درست میشود "ها......
سلام شوهر من هم کاسب نیست ولی کلا سرکاره تازه از25 اسفند تا5 فروردین هم ماموریته
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....