2777
2789
نگران نباش عزیزم من هم یه دختر وپسر دو قلو 11 ماهه دارم که از هر لحاظ متفاوتن ولی در کل پسرم که حکم ارشد خانواده رو داره همیشه زودتر از خواهرش یاد میگیره از راه رفتن گرفته تاحرف زدن از لحاظ شخصیتی هم دخترم نق نقو و ازادی خواه اصلا دوست نداره کسی نزدیکش بیاد یا مزاحمش بشه برعکس پسرم قلدر و بی نهایت فضول همیشه هم کلاشون تو هم میره موندم یکی دو سال دیگه چیکارشون کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.منم دو قلو الان 9 ماهشونه پسرم 15 روزه میشینه و دستشو میگیره به مبل وایمیسته ولی دخترم هنوز نمیشینه فقط گاهی چهار دستو پا میره نگرانم نکنه دخترم نونه راه بره آخه وایمیستونمش نوک پاشو میزاره زمین و پاش هم خم میشه ولی حسابی غل میزنه و سینه خیز میره تو رو خدا کمکم کنین
قرار در مهد طراوت شهرک غرب.دادمان
کارگاه مادر و کودک از شهویور برگزار شود

شهریه هر ترمی 120 هزار تومان می باشد
کلاسها یک ساعت و ربع هست.
جلسه ای 15000 تومان که البته اگر کسی بخواد جلسه ای بیاد جلسه ای 18 تومان می باشد
من می خوام تبلیغم رو به نت برگ بدم با تخفیف بالای 50 در صد
جلسه ای 8 تومان

گفتم اول تو نی نی سایت بگذارم اگر کسی از دوستان خواسن هماهنگ بکنه

.. هر چند جلسه هم بخواهید می تونین شرکت کنین
شاد باشید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=521539&postID=20334573