2777
2789
با مامانتون تو یک ساختمون زندگی کنید یا تو یک محله؟
اگه یکی از واحدهای ساختمان مامانتون رو خریده باشین حاضرین رهن بدین و یک جای کوچکتر تو همون محله رهن کنید
ممنون میشم اگه تجربه ای دارین یا نظری دارین راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آرزوم بود تو یک ساختمون با مامانم باشم ...ولی میگن نزدیکی زیاد ناخوداگاه کدورت میاره ...ولی من اولی را ترجیح میدم اخه خیلی وابسته هستم ...
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
سلام بهار جان.من الان با مامانم اینا تو یه ساختمون و دو تا واحد کنار هم زندگی میکنم. اصلا زندگی خوبی ندارم. اصلا این کارو نکن.الان من دقیقا بین مامانم و شوهرم قرار گرفتم و دائما جنگ اعصاب داریم.آرزودارم یه راه حلی پیدا بشه تا بتونم فرار کنم.
راستش مامانم خیلی دوستمون داره اما به زبون نمیاره و خیلی به شوهرم گیر میده
واسه همین از اول هم چون بابام با شرایط(خدا خیرش بده)خونه رو بهمون فروخت اقدام به خرید کردیم
ته دلم خیلی میترسم که کدورت پیش بیاد
من دومی رو ترجیح می دم.

چون آدما هرچقدر هم همدیگرو دوست داشته باشن، اما نزدیک بودن و رفت و آمد زیاد، باعث کدورت و اختلاف می شه.

همون مثل معروف "دوری و دوستی" دیگه...

تو زندگی من چندین بار اتفاقاتی افتاده که باعث شده عمیقــــــــــــا به این جمله ایمان بیارم!!
خودم هم خیلی به مامانم وابسته نیستم
اگه خونه رو رهن کامل بدیم حدود 50 تومن میشه
اون وقت میتونیم یک خونه کوچکتر تو همون محله رهن کنیم و بقیشو سرمایه گذاری کنیم به نظرتون عاقلانه است؟
خونمون حدود 150 متره و میتونیم تو خونه کوچکتر خیلی راحت باشیم
البته تو همون محله چون مامانم و مادر شوهرم تو یک محله هستن
2810