2777
2789
یک دستورخوب وکامل باتزیین که روش عکس دندون هستومیخام بعدهم اینکه خاستم ببینم شماهاجشن هم کرفتین یانه کیفت مهمونی جی میدن معمولن
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
نخود + لوبیا چیتی +عدس +گندم پوست نکنده غ حلیمی کامل+سیرابی +پیاز سرخ کرده +زردچوبه نخود لوبیا از شب گذاشتم خیس خورد صبح ابشو ریختم رفت بعدهمه حبوباتم باهم گذاشتم از ساعت 11صب تا 5بعدازظهر  چون تعداد نفرات زیاد بود زودتر گذاشتم
الحمدلله رب العالمین ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من خونم کوجیکه همشم مادرشوهرم داره تیکه میبرونه اش ببز الان اخرای هفت ماهکی که دراورده بخدادق شدم ازططرفی جندماه دیکه بایدفکرتولدش باشم نمیدونم جشن بکیرم یانه
منم بخام ببرم خونه مادرشوهرم حتمن تیکشومیندازه ازطرفی دستنهام ازیکطرف خودم دوست دارم مهمونی بدم
من مهمونی نگرفتم، تقسیم کردم بین فامیل، ظرفهای در دار، با دسته بود، عکسش رو با کلاه دندونی چاپ کردم با روبان بستم دسته ظرفم، پشت کارت هم شعر دندونی نوشتم، ما سیرابی نمیریزیم،لوبیا قرمز، چشم بلبی،چیتی، سفید، عدس، ماش، نخود، جو، جو پرک شده، گندم، بلغور، قلم گاو، راز خوشمزگی آش توش بادمجان میریزیم
تو این لحظه های قشنگ زندگیم جات خیلی خالیه بابایی
2810