2777
2789
عنوان

کادوی خواهر شوهرم به مناسبت تولد فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 86 پست
عزیزم ارزش پولی که شمادادیدهمون ۱۰۰تومن ولی طلایی که به شمادادن هرروزارزشش بیشترمیشه پس نبایدبابتش ن ...

یک دهم گرم طلا دادن گلم   منم میخواستم با پولای جمع شده  خودم طلا بخرم  کاش پولشو میداد به جای دونه تسبیح  ارزش طلاش ۴۰ تومنه

چرا  تا من مهمونی نگرفتم بهم کادو ندادن  خودشون توقع دارن  وقتی چک میخواد از شوهرم حت ...

عزیزم برادرشه،قبل اینکه شوهر شما شه برادر اون بوده،یه درصدم فکر کن که نتونسته بیشتر از اون بیاره،تازه چن بارم بهش چک دادین مگه خودتون پرداخت کردین که ای نقد منت میزارین ،عزیزم یخورده منتقی باشین و بیخودی ای نقد حرص نخورین

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا قیمتش بیشتره بعدشم تو بچت کوچیکه هنوز  اگه اینکارو کنی خیلی زشته

خوب نمیشه که همیشه من هزینه کنم مایه بزار  ولی اونا از سرشون باز کنن  خوب منم پولمو دوس دارم  وضعشون از ما بهتره  معلومه که براش مهم نبوده

یک دهم گرم طلا دادن گلم   منم میخواستم با پولای جمع شده  خودم طلا بخرم  کاش پولشو مید ...

اگه ارزشش ۴۰ تومن حتما پلاکش اندازه عدس  دیگه الان کمترین طلا باید۷۰تا۸۰ باشه یااینکه طلاش قاطی داره

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
خدا شاهده بالای یک میلیون هزینه مهمونی شد  چون تعدادشون بالاست  خودشون و بچه هاشونم خسارت ...

حق داری عزیزم توقع کنی ولی اون  نمیدونسته که تو چقدر هزینه گردی خودتو اذیت نکن بالاخره ارزش گذاشته حالا اگر تو میخوای تلافی کنی یکم کمتر براشون ارزش بزار که بعد توقع نکنی😊

عزیزم برادرشه،قبل اینکه شوهر شما شه برادر اون بوده،یه درصدم فکر کن که نتونسته بیشتر از اون بیاره،تاز ...

نه مگه قراره ما پرداخت کنیم ، هر دفعه که شوهرم میره چک به دستشون برسونه  برنامه اونروز زندگیمونو باید عوض کنیم  چون راه دور و پرافیکی هست   زیادم این موضوع پیش میاد  شوهرمم بنده خدا دلش واسه خواهرش میسوزه ، چرا اون توقع داره از برادرش  ولی برادرش نباید توقع داشته باشه

حق داری عزیزم توقع کنی ولی اون  نمیدونسته که تو چقدر هزینه گردی خودتو اذیت نکن بالاخره ارزش گذا ...

نه اصلن موضوع قیاس این دو تا نیست  کلی میگم، این چند ساله هر سال عید کلی عیدی به دختر و پسرش میدادیم خودش میدونه که ما تا جایی که بتونیم  مایه میزاریم ، واسه عروسش همیشه در حال خرج کردنه  حالا نمیشد به جبران محبت های برادرش  یه کم بیشتر مایه میزاشت  

خوب این کادوی پاگشا بود فرق داره با کادوی تولد  دیگه

کادوی تولد هم با کادوی عروسی خیلی فرق داره

طلب که نداری ازش هرچی داده لطف کرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر دستبند طلا دار با 7۰تومن دیدی یه دوتام برا من سفارش بذه

برو دیجی کالا سرچ کن  کلی برات میاره  خواهر تو خواب غفلت هستی  یک دهم طلا داره  بقیش دونه تسبیحه

طلبکاری ازش؟ ارث پدرتو خورده؟

نه ارث پدرمو نخورده  ولی میدونم اگه الان دختر خودش زایمان کنه و ما اینو واسه نوش ببریم  ناراحت میشه   ارث پرمو نه ولی ارث شوهرمو خورده

نه اصلن موضوع قیاس این دو تا نیست  کلی میگم، این چند ساله هر سال عید کلی عیدی به دختر و پسرش می ...

عزیزم گاهی ادما یا متوجه نمیشن دارن کم مایه میذارن یا از خساسته به هر حال شما لطف کردی و مهربونی خودتو نشون دادی چه میشه کرد توقع داشتن خیلی ادمو اذیت میکنه حق داری ☹

2810