سلام بچه ها خواهر شوهر بزرگم یه دستبند از اینا که یه کوچولو طلا داره و دورش دونه تسبیحه بهم کادو داد از همه کادو ها ارزونتر ، به ارزش ۷۰ هزار تومن اونوقت من همون روز که پسرش رو پاگشا کرده بودم ۱۰۰ هزار به عروسش کادو دادم الان ناراحتم که چرا اینطوری میکنه؟ ندار هم نیست هر وقت هر جا گیر میکنه سریع از شوهرم چک میگیره، چند ماهه پیش شوهرم واسش یه وام خوب گرفت در عرض یک هفته که خودش صد سال میدویید نمیتونست بگیره ،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بالاخره احترام گذاشته و اورده دندون اسب پیشکشیرو که نمیشمرن عزیزم به نظرم توام باید احت ...
چرا تا من مهمونی نگرفتم بهم کادو ندادن خودشون توقع دارن وقتی چک میخواد از شوهرم حتی نمیاد خودش ببره ، ما هم راهمون دوره مخ شوهرم رو میزنه که چک رو تو بیار و شوهرم دلش میسوزه میبره
عزیزم بالاخره نمیشه توقع کرد بدون مناسبت کادو بدن به هر حال تو این مهمونی و مناسبت بهت کادو دادن 😊
خدا شاهده بالای یک میلیون هزینه مهمونی شد چون تعدادشون بالاست خودشون و بچه هاشونم خسارت به وسایل خونم زدن حلا نمیشد من با دو تا بچه کوچیک مهمونی ندم و همون موقع تولد بچم که خونمون اومده بودن کادوی ۷۰ تومنیشو میداد ، اگه اوضاع اقتصادی بده واسه منم بده دیگه