2777
2789
عنوان

کادوی خواهر شوهرم به مناسبت تولد فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 86 پست

نکن توقع هم نداشته باش

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
حالا منم میخوام عروسی پسرش یکی شبیه همون دستبند رو که از دیجی خریده برای عروسش بخرم  تا ببینم خ ...

خواهر نگو دلم خون هست ما سکه دادیم برا کادو عروسی خواهرشوهرم،ولی اون به ما۱۰۰تومن پول داد😭

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا منم میخوام عروسی پسرش یکی شبیه همون دستبند رو که از دیجی خریده برای عروسش بخرم  تا ببینم خ ...

وا چه ربطی داره اخه اون عروسیه این تولد عجب بدجنسی هستی برادرشه داییه ها  یکم معرفت داشته باشین 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
اونا بیشتر از ۷۰ تومنخ

نه خودم تو دیجی کالا دیدم  جالبیش اینجاس که همه تو نظرات گفته بودن خیلی دستبند بد و بیکیفیت ی هست  ولی براش مهم نبوده و خریده  پسرش تو دیجی کالاست  

منکه با جیب خودم پیش میرم کاری ندارم کی چی و چقد داده 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
2810