2777
2789
سوره عبس را بخون
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سورة الطارق‏

بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَ السمَاءِ وَ الطارِقِ‏(1) وَ مَا أَدْرَاک مَا الطارِقُ‏(2) النَّجْمُ الثَّاقِب‏(3) إِن کلُّ نَفْسٍ لمََّّا عَلَیهَا حَافِظٌ(4) فَلْیَنظرِ الانسنُ مِمَّ خُلِقَ‏(5) خُلِقَ مِن مَّاءٍ دَافِقٍ‏(6) یخْرُجُ مِن بَینِ الصلْبِ وَ الترَائبِ‏(7) إِنَّهُ عَلی رَجْعِهِ لَقَادِرٌ(8) یَوْمَ تُبْلی السرَائرُ(9) فَمَا لَهُ مِن قُوَّةٍ وَ لا نَاصِرٍ(10) وَ السمَاءِ ذَاتِ الرَّجْع‏(11) وَ الأَرْضِ ذَاتِ الصدْع‏(12) إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصلٌ‏(13) وَ مَا هُوَ بِالهَْزْلِ‏(14) إِنهُمْ یَکِیدُونَ کَیْداً(15) وَ أَکِیدُ کَیْداً(16) فَمَهِّلِ الْکَفِرِینَ أَمْهِلْهُمْ رُوَیْدَا(17)

انَّهُ عَلی رَجْعِهِ لَقَادِرٌ(8)

آن وقت می‏فهمد که خدای تعالی بر خلقت بار دوم او قادر است ( 8) .
بهاره جونم مرسی

تفسیر سوره یس (2)
در کتاب بحارالانوار ج40 ، ص103 روایت 64 از امیرالمومنین (ع) روایت است که فرمودند:شخصی به آقا گفت بفرمایید وقتی من چیزی را کم می کنم یا فردی از آشنایان کم می شود چه بکنم ؟ حضرت فرمودند:دو رکعت نماز بخوان و در هر رکعت به جای توحید،یاسین بخوان و بعد از آن بگو: یا هادی الضالّة ردّ علیّ ضالتی :ای هدایت کننده گمشدگان گمشده ام را به من بر گردان. شخص می گوید من این کار را کردم خداوند گمشده ام را به من برگرداند
2810