2777
2789
اهوم درسته به هر حال برای بذل مایع نخاعی شخص روی پهلو میخوابونن به حالت افقی بعد کمر یکم خم میکنن تا ...

درست میگین ولی منو نخوابوندن نشسته گرفتن فقط کمرمو خم کردم

حال من حال اسیریست که هنگام فرار                     یادش آمد که کسی منتظرش نیست ،نرفت...
من دکتر مغز و اعصاب رفتم و علایم رو داشتم گز گز دست و پا تاری دی تعادل هم ندارم  تو راه رفتن و ...

خب گاهی تشخیص بسیار قطعی را باید همه‌مان از علائم و ام ار ای با هم داد

شاید ام ار آیت خیییلی علائم قوی ام اس را نداشته ولی خودت علایمش را داری پس مایع را آنالیز می‌کنن

انشالا که بلا دوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگین ولی منو نخوابوندن نشسته گرفتن فقط کمرمو خم کردم

خابوندن برای اینه که فشار جمجه و ستون مهره ها یکی بشه استادمون میگفت ممکنه خطرناک باشه نشسته این مایع بذل بشه

میشه برای شادی روح همه آسمانی ها یک صلوات بفرستی؟؟؟؟
من دکتر مغز و اعصاب رفتم و علایم رو داشتم گز گز دست و پا تاری دی تعادل هم ندارم  تو راه رفتن و ...

حواستو جمع کن با میاستنی اشتباه نگرفته باشن..من میاستنی دارم...کاملا شبیه و همپای ام اس...چن تا دکتر برو  و بذار مطمئن بشی

علائم این دوتا مث همدیگس

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
خابوندن برای اینه که فشار جمجه و ستون مهره ها یکی بشه استادمون میگفت ممکنه خطرناک باشه نشسته این مای ...

چی بگم، تا الان که یکسال میگذره هنوز مشکلی پیش نیومده خداروشکر

حال من حال اسیریست که هنگام فرار                     یادش آمد که کسی منتظرش نیست ،نرفت...
چطور مشکوک بودی علائمت چی بود؟

من دیدم خیلی بد شد رفتم نوار عصب و عضله دادم عصب چشمم اسیب جدی دیده بود تعادل تو راه رفتن نداشتم میخوردم زمین مدام یبس بودم خستگی مفرط و بی دلیل دستا و پاهام تا مچ انگار روح نداشت بس که سرد بود وسایل از دستم ول میشد میفتاد چشمام خیلی کم دید شده بود

چی بگم، تا الان که یکسال میگذره هنوز مشکلی پیش نیومده خداروشکر

نه دیگه اگه میخواست اتفاقی بیوفته همون موقع میفتاد الان نگران نباشید 

عزیزم احتمالا تو ام ار ای مشخص نبوده یا شروع ام اس هست ممکنه حتی دارو بهتون ندن یا دیرتر شروع کنن دارو درمانی رو معمولا وقتی پلاک زدن مشخص نیست با این آزمایش و آزمایشهای تکمیلی مشخص میشه 

ایشون دیگه ام ار ای هم گرفتن و تشخیص میاستنی اصلا با روش های دیگه است

تشخیص میاستنی با ازمایش ام ار ای و انتی بادی و انتی مسک انجام میشه که خیلیا ام ار ای منفی بودن و انتی بادی مثبت...برای همین میگم بیشتر تحقیق کنه...

من خودم مادرزادی هستم..خواهرم و دوتا فامیلامم مبتلا هستن که خواهرم فوت کرد...هم اینستا هم تل پیج و کانال دارم برای اطلاع رسانی که مردم اشتباه نکنن و خداروشکر خیلیا تونستن به موقه اقدام کنن...دیگه گیس سفید کردم یجورایی  

میاستنی حتی داروهای مشترکم داره با ام اس..مثل کورتون...

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
تشخیص میاستنی با ازمایش ام ار ای و انتی بادی و انتی مسک انجام میشه که خیلیا ام ار ای منفی بودن و انت ...

ام ار ای را گرفتن ازت که مطمئن بشن با بیماری دیگه اشتباهش نکنن

وگرنه تشخیص میاستنی،با ام ار ای نیست و با تست های دیگه ای هست که خودتون میدونید براتون انجام دادن

میاستنی چون بیماری اتو ایمیونه درمانش شبیه همه ی این بیماری‌ها ،کورتونه

ام ار ای را گرفتن ازت که مطمئن بشن با بیماری دیگه اشتباهش نکنن وگرنه تشخیص میاستنی،با ام ار ای نیست ...

اره همشو انجام دادم..من ژنتیکی بودم و ربطی به تیموس نداشت 

بچه های ژنی با کورتون و مستینون حالشون بدتر میشه

الانم حدود هفت ساله خاموشم..

من ازمایشات ژنتیکم برای هند و امریکا و مالزی رفت و تایید شد که میاستنی هستم..

برای همین که شبیه ام اس بود خیلی دکتر و اینور اونور رفتیم که درست درمان بشم...حتی بیمارستان مفید که بودم نزدیک بود یه دکتری فلجم کنه...فامیلیش اقامحمدی یا اقامحمد پور بود...کمسیون پزشکی گذاشتن دکتر تن کابنی اومد گفت داشتید این بچه رو از بین میبردید و نذاشت انجام بدن..

واسه همین میگم این بلاها سرشون نیاد..حتما تحقیق کنن که اشتباه تشخیص داده نشه