2777
2789
عنوان

دیشب واسه خواهر شوهر عیدی بردیم

605 بازدید | 25 پست

ما سه تا جاری هستیم که من از همه کوچکترم

جاری بزرگه و دومیه 50 دادن 

ما 100 دادیم گفتیم چون امسال پدرش درکنارش نیست و..... عیب نداره البته با یه جعبه شکلات که 30 تومن شد حالا پشیمون شدم که جرا دادم

چون خودم خونمو تازه خریدیم، خونه ما 80 تومن پول اورد گفت شیرینی هم نیاوردیم ببخشیدا

یا کلا تو تولد بچه هاش یه پول رند میدم مثلا 50 یا 100 بر میداره تولد بچه. من 30 میاره.... بحثاینکه چرا کم میا ه تیست بحث اینه چرا فرق میذاره و به اون یکی جاری ها اونطوری نمیکنه 

ب شوه م میخواستم بگم کاش 100 نمسدادیم ولی نگفتم

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

حالل ۱۰۰تومنم پولی نیست بیخیال

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالل ۱۰۰تومنم پولی نیست بیخیال

نیست  میدونم ولی شوهر من بخواد 50 وایم خرج کنه کلی  منت میذاره... 

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

ول کن حوصله داریا جاریم برا بچه من هیچی نیاورده بود من ۵۰ بردم شوهرم گفت ما مثل اونا نیستیم که ما بدو خوبو تشخیص میدیم تو بزرگواری خودتو کردی حالا دو دوتا چهار تا نکن پیش شوهرت زشته 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
ول کن حوصله داریا جاریم برا بچه من هیچی نیاورده بود من ۵۰ بردم شوهرم گفت ما مثل اونا نیستیم که ما بد ...

اره خب 

چرا براش عيدي برديد؟تازه ازدواج كرده؟

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
۱۰۰ پول ۵ کیلو میوه است .پس وقتی چیزی رو بخشش میکنی دیگه بهش فکر نکن.  یا نکن .یا اگر میبخشی &n ...

نه اصلا ناراحت نییتم بخدا. یکم یاد کارای خودش افتادم حرص خوردم

چرا براش عيدي برديد؟تازه ازدواج كرده؟

نه بابااون 5 سااه من 4 ساله 

رسمه بهخواهر شوهرو مادر شوهر و مادرزن میبریم

نه بابااون 5 سااه من 4 ساله  رسمه بهخواهر شوهرو مادر شوهر و مادرزن میبریم

اشكال نداره حالا كه دادي ولي دفعه هاي ديگه غير مستقسم به رو شوهرت بيار و مثل خودش رفتار كن

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
2810