2777
2789
عنوان

راهنمایی خانم همیشه بهونه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 16 پست
سلام
کار عاقلانش به نظر من همینه ...هر چه این روابط کمتر باشه دلخوری وبگو مگو کمتره روابط بین خودتون شیرینتر و صادقانه تره...اما تو یه موقع که ابراز علاقه خانمتون به شما میکنه درخواستتونو مطرح کنید واز اون بخواهید بخاطر عشقی که به شما داره تحملشو در این موضوع بالاتر ببره و اینکه شما برادرتونو دوست دارید و متوجه مسایلی که گفتید هستید و از خانمتون بیش از این انتظار دارید .امیدوارم موفق باشید ولی بپذیرید و بخانمتونم بگید که خوب زندگی همینه ....کامل نیست ...هر کس یک جورایی نمیتونه خوشحال باشه...و همه این کارها بخاطر عشقیه که بین خودتون میخواهید باشه.
ههههههههه چه اسم کاربریتون باحاله خوشم اومد باریکلا به شما که اینقده همسرتونو دوست دارید که برای رفع مشکلتون دنبال راهنمایی میگردید و یک طرفه به قاضی نمیرید میگم میشه شما یه کلاس خصوصی چیزی بزنید ما این اقایونو بفرستیم تو مکتب شما والا دنیا بهشت میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.