2777
2789
عنوان

راهنمایی خانم همیشه بهونه ای داره

2246 بازدید | 16 پست
سلام به همه دوستانی که لطف کردن حداقل حرفهای بنده رو بخونن خواهشا راهنمایی کنید
خانمم رو خیلی دوست دارم خیلی زیاد البته اونم منو دوست داره خیلی زیاد الان تقریبا 4 سال ازدواج کردیم در این مدت درطول هفته 3-4 روز هفته رو با خانواده همسرم بوده ام یعنی اکثر باهمیم منتهی هروقت ازش می خوام به خونه فامیلها البته دور که نه بستگاندرجه یک خواهر و برادرم برا شام یا نهار بریم یه بهونه ای میاره البته بهونه هاش منظقی هستن و حق هم داره مثلا واقعا زن داداشم حسودی خانمم رو میکنه شدید بهش کم احترامی میکنه ولی خانمم خیلی گل تر و خامتره تا اینکه بهش بیاحترامی کنه برا همین خوششمون نمیاد به خونشون بریم ولی دادشم خیلی خوبه من میگم بخاطر اون که نباید با داداشم قطع رابطه کنیم یا غیره که همه دلیلاش منطقی ولی خوب چیکار کنم هرکی اخلاقیدارهپس اصلا نباید بریم خونشون البته برا چند دقیقه نشستن گه گاهی میریم ولیبرا نهار یا شام نه اگه شما نظری دارین لطفا راهنمایی کنید
راستی اکثر رفتن به خونه خواهرهای خانمم رو خودم پیشنهاد می کنم حتی بعضی وقتا اصرار می کنم الحمدلله اونا همشون خیلی خوبن متشکرم
سلام. خدایی خودتون رو بذارید جای همسرتون . اگه خدایی نکرده اقوام همسرتون با شما چنین برخوردی می کردن شما برای شام یا ناهار می رفتید خونه شون؟
منم با فامیل همسرم همین مشکل رو دارم. خانم برادر ایشون کادویی که برای از مکه اومدنشون برده بودیم در نهایت بیشعوری پس فرستاد . منم سوغاتی هاشون رو پس فرستادم. حالا هم هر جا که اونها باشن ما نمی ریم. یعنی خود همسرم اصلا دلش نمی خواد باهاشون روبه رو بشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم شاید یکم خودخواهی باشه که شما بیشتر اوقات با اقوام ایشون هستید ولی ایشون به علت حسودی جاری منزل برادر شما نمیان
همین مشکل بین 2 برادر من و خانم هاشون وجود داره اونا به این نتیجه رسیدن که پیوند بین 2 برادر رو نمیشه قطع کرد برای همین برادرا همدیگرو زیاد میبینن و از دست غیبت زناشون هم راحتن
به نظرم نیاز نیست برای شام و ناهار خونه برادرتون برید .... همین که به عنوان شب نشینی یا برای چند دقیقه نشستن اونجا میرید عاملی برای تداوم ارتباط با برادرتونه . . .
خدا را شکر کنید که خانم شما حاضر میشه برای چند دقیقه هم که شده خونه جاری اش بیاد ... من بودم اصلا اونجا نمی رفتم .

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

اصلا من اجباری براش ندارم که حتما بریم خونه خواهرم چی فقط بخاطر اینکه شوهر خانمم وقتی بچه هارو میبینه اونا رو میچلونه برا همیه و الا رابطه خواهرم با خانمم خیلی خوبه
به نظر من برای بخاطر بعضی از آدمای بد ادای خوب هم از دست میرن من واقعا از رفتار خانم برادرمخوشم نمیاد و اصلا اجازه نمیدم به خانمم بی احترامی کنه اگه ببینم همونجا میچسبونم دادشم هم که هرکاری می کنه نمی تونه جمش کنه انصافا دادشم مظلومه ولی باید اون رو هم کم ببینم اگه خدایی نکرده من با باجناقم مشکل داشتم بخاطر واهر خانمم هم مدتی تحمل می کردم
من هم هر چقدر به جاری هایم احترام و خوبی می کنم نمی فهمند و مداوم حسودی مرا می کنند امسال هم آمدند خانه ما همسرم خیلی با من جر و بحث کرد و تصمیم گرفتم که دیگر نروم چون به محض اینکه با انها دیدار دارم از حسودی زیادشان کل زندگی ام بهم میخورد و خودم و بچه ام و همسرم تا یک مدت اثراتش را داریم
ببین داداش گلم
آدم باید منطقی باشه.
من خودم به شخصه وقتی رفتار خونواده خودم (مادر و خواهرام) رو با همسرم رو با رفتار خانواده همسرم با خودم قیاس میکنم واقعا به همسرم حق میدم که پاشو تو خونه حتی مادر من نذاره.
البته هیچ وقت کسی به همسرم به این شدتی که دوستان نوشتن بی احترامی نکرده ولی خوب بی احترامی که فقط فحش دادن و حسودی و این کارا نیست.بگذریم

دوست عزیز
به نظر من منطق رو در نظر بگیر و خودت رو جای همسرت بذار، اگه برای همسرت احترام قائلی جایی نبرش که بهش بی احترامی بشه.
موفق باشی و همیشه عاشق
ببینید من خودم یک بار با خواهر شوهرم یه بحث کوچولو داشتم البته 4 ماه پیش از اونجایی که طلاق گرفته و خونه مادر شوهرم اینا زندگی میکنه فقط واسه عید 10 دقیقه رفتم اونجا . اونم فقط واسه دیدم پدر و مادر شوهرم و به شوهرم گفتم تو هر وقت میخوای بری برو اما من تا وقتی خواهرت اونجاست پامو نمیزارم .اونم مثل شما خیلی آقا و با شعور هست .
واقعا خوشحال شدم که یک مرد اینقدر برا خوانمش ارزش قایل ودنبال راه حل میگرده .من خانواده شوهرم خیلی بد کردن باهام خیلی بی احترامی .حتی شهر خواهرشوهرم به من حسودی میکرد اخه من البته به گفته بقیه هم از خانمش سر بودم وهم تحصیلاتم از خودش بالاتر بود و کلا سر بودم برا این..............ولی یک حرفی زد که من وشوهرمو چند سال به جون هم انداخت اومد از دروغ به من گفت شوشوی تو به اصرار مادرش تو رو گرفته .وشوشو واستاد وهیچی نگفت و من همیشه مجبور بودم به خاطر شوشو برم خونه خواهرش ولی همیشه رنج میکشیدم تازه شوشوم از اونا به من بی احترامی میدید ولی به اونا احترام میذاشت مثلا یک مثال بزنم تا منظورمو متوجه شید ..من براشون شیرینی درست کردم فرستادم یک نفر ازم تشکر نکرد یک بار که خونمون بودن من اتاق دیگه بودم بچه خواهر شوشو گفت چه کیک خوشمزهای بود ولی تا من اومدم حرف عوض کردن یا مثلا اگر من یا شوشو مریض شیم یک بار زنگ نمیزنن حالمون بپرسن ولی خواهر شوشو مریض بود براش سوپ فرستادم با این وجود که این یک قطره از کاراشون شوشو همچین احترامی به این خواهرش که از خودش کوچکتره میزاشت که واقعا قلبا ازش متنفر میشدم اینا رو گفتم تا بدونین زنا شاید برا شما مردا از خودگذشتگی کنن ولی توقع دارن از محبتشون سوع استفاده نکنین .و همیشه دنبال به دست اوردن رضایت زنتون باشین تا تو قلبش همیشه بهترین مرد باشین
سلام .نام کاربریتون منو کشته!خیلی باحاله.در ضمن فکر میکنم بهتره همسرتون رو در تصمیم گیری آزاد بذارین .آخه شما نمی دونین که ...
رفت و آمد با خونواده شوهر چقدر واسه خانوما آزار دهنده است .البته دور از جون شما
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=82418&PageNumber=15

اینو بخونین حتما براتون مفیده مرد خوب
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
در ضمن مرد عاشق و حسین اقا

خوشحال می شم تو این تاپک که تو پست بالا گذاشتم بیایید و نظراتتون و بگید

برای همه جالبه که موارد و تایید یا تکذیب کنید
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
2810