دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من برای قد چون نگرانم ژیمناستیک نمیتونم با اینکه بشدت علاقه داره و استعداد بدون دیده باشه ی حرکتایی ...
آره دختر منم خیلی علاقه داره خودش برا خودش حرکت در میاره,زبان رو نمیدونم گلم از کی بفرستی خوبه ولی زبان برا بچها خیلی خوبه من به دخترم همهورنگها با انگلیسی یاد دادم میوه ها هم یه تعدادی یاد گرفته
الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد زندگیم ۹۷/۸/۱۹
عریزم الان نمیدونم قدش چنده وزنش ۱۴ هست اما دختر من وزن تولدش ۲۶۷۰ بوده بر اساس اون الان نرماله قدش رو اندازه میگیرم میگم دخترم کوتاه نیست منو باباش هم قد بلندیم
خب خیلی تفاوت قد با من ندارید من خودم ١۶۴ هستم همسرم ١٧٢ رهامم ١٠١هست اما تولد ۵٢ بود ...
آره با دختر من هم قده ولی نمودار قد پسر و دختر فرق داره اما کوتاه نیست که بخوای نگران باشی نهایت یا شبیه خودت میشه یا شوهرت دیگه بچه هام بعضی وقتا بی دلیل یهو قدشون یا وزنشون رشد نمیکنه من وزن دخترم یه مدت بدجوری ثابت مونده بود خیلی اذیت شدم