2777
2789
سلام عزیزم  چرا والا من همیشه میام    اینجا انگار هیچ کس هیچی نمیزاره  برا همین ...

قربونت برم عزیزم خوبی

والا منم ک همش با رهام درگیرم خخخ ی کامنت بالاترم رو محبت میکنی بخونی نظرتو بهم بگی

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اکثرا بچها همین هستن  کلا تو سن لجبازی هستن   دختر منم چند ماه پیش بشدت لجباز بود و داد و ...

چیکارکردین عزیزم بهتر شد؟

لجبازیاش زیاد نیست فقط از من زیاد حرف شنوی نداره

البته من واقعا ی تایمی خیلی اذیتش کردم

مثلا باباش ک خونه هس ک دیگ اصلا محل من نمیده😂

یا اگ بگم نکن میگ میکنم😂منم عصبی میشم میگم بلانسبت برو گمشو اونم میگ تو گمشو😢بعد زود میاد عذرخواهی ولی میترسم بزرگتر بشه بدتر شه پسرم هست غیرقابل کنترل نشه😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم خوبی والا منم ک همش با رهام درگیرم خخخ ی کامنت بالاترم رو محبت میکنی بخونی نظرتو ب ...

خوبم فدات,آره عزیزم خوندم  اکثرا بچها همینحور هستن کم کم  درست میشن اول که زیادی نباید پرو کرد بچه که بخواد مثلا دست بلند کنه یا حرف حرف خودش باشه     چون من دعوا مییییکنم دختر رو   که بفهمه  ولی خب بعضی وقتا هم لجبازی میکنه  کنار میام باهاش خواسشو با چیز دیگه پرت میکنم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
چیکارکردین عزیزم بهتر شد؟ لجبازیاش زیاد نیست فقط از من زیاد حرف شنوی نداره البته من واقعا ی تایمی ...

کم کم از بین میره بزرگتر بشه  دخترم الان خیلی بهتر شده سه سال و چند ماهش هست دختر من سه سالو هشت ماهش شده   , قد و وزنشو میشه بگی  بعد برا چشم پزشکی نبردی یا چکاب آخه من نبردم 

خوبم فدات,آره عزیزم خوندم  اکثرا بچها همینحور هستن کم کم  درست میشن اول که زیادی نباید پرو ...

رهام همون اگ بگم گمشو میگ خودت یا میگ بابامـ بیشتر دوست دارم 

جایی میخاد بره ترجیحشه من نباشم😂

کم کم از بین میره بزرگتر بشه  دخترم الان خیلی بهتر شده سه سال و چند ماهش هست دختر من سه سالو هش ...

وزنشو نمیدونم قشنگم اما قدش ١٠٧ هس البته تازگی قد رو هم نگرفتم

ن نبردمش منم هنوز

تو خونه خودم براش درست کردم جواب داد ولی باید نوبت بگیرم ببرم

چون ما یکم خطرناکه باید حتما پیگیری کنم

وزنشو نمیدونم قشنگم اما قدش ١٠٧ هس البته تازگی قد رو هم نگرفتم ن نبردمش منم هنوز تو خونه خودم براش ...

ماشالا خوبه قدش  ,آرره حتما ببرش منم انشا الله میبرم برا چشمش

وزنشو نمیدونم قشنگم اما قدش ١٠٧ هس البته تازگی قد رو هم نگرفتم ن نبردمش منم هنوز تو خونه خودم براش ...

سه سالگی قد و وزن گرفتی  چند بود,من دخترم  یکماه پیش نیم کیلو کم کرد  البته یه مدت درست غذا نخورد  الان دوباره بهش رسیدم فکر میکنم برگشت وزنش   , 

سه سالگی قد و وزن گرفتی  چند بود,من دخترم  یکماه پیش نیم کیلو کم کرد  البته یه مدت در ...

سلام خوبین دندونای مهرسا یه کم سیاه شده دوتا دندونای آخری فک پایین خیلی ناراحتم دندون پزشکی هم بردم میگه مسواک بزن براش کاری هست انجام بدم بیشتر نشه

سلام خوبین دندونای مهرسا یه کم سیاه شده دوتا دندونای آخری فک پایین خیلی ناراحتم دندون پزشکی هم بردم ...

گلم  ,سیاه شده منظورت از آهن تغیر رنگ داده یه اینکه خراب شده ؟از از آهن هست که اشکال نداره این دندونا شیری هستن میفتن جدید در میان   اگرم خراب شده  باید نزاری بیشتر بشه  براش مسواک بزن مرتب   بعد فلوراید هم خیلی خوبه بگیر بزن به دندونش یچیز  مثل خمیر دندون هست برا بچها از سه سالگی باید هر شش ماه بزنی 

نه عزیزم از آهن نیست پوسیدگیه آره فلوراید نزدم تاحالا براش باشه میگیرم ممنون 

اهان خب پس باید نزاری خراب تر بشه فلوراید از پوسیدگی جلوگیری میکنه خیلی خوبه 

ماشالا خوبه قدش  ,آرره حتما ببرش منم انشا الله میبرم برا چشمش

سلام خوبی عزیزم من قد رهام رو اشتباه گفتم نمیدونم چرا اشتباهم تایپ کردم رهام قدش ١٠١ هست😥

وزنشم امروز گرفتم ١٣ هست

سلام خوبی عزیزم من قد رهام رو اشتباه گفتم نمیدونم چرا اشتباهم تایپ کردم رهام قدش ١٠١ هست😥 وزنشم ام ...

سلام گلم خوبم فدات شما خوبی   قدش که خوبه  ولی وزنش کمه 

سلام گلم خوبم فدات شما خوبی   قدش که خوبه  ولی وزنش کمه

سلام قشنگم شما خوبی

اره بهیارم گفت قدش خوبه

دخمل گل شما قدش چنده با وزنش؟

اره گفت باید ١۵ کیلو و نیم باشه😪

ولی خب من قدش برام اولویت داره

2810