2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی    شما برا مراقبت.۳سال و نیمگی بردین بچهاتون  ,,فلوراید هم زدین برا بچها ...

سلام مهربون والا من دو ساله هیچجا نبردمش میخواستم اول هفته ببرم بهداشت ک نشد

فلوراید چیه؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام مهربون والا من دو ساله هیچجا نبردمش میخواستم اول هفته ببرم بهداشت ک نشد فلوراید چیه؟

سلام گلم   ,ببرش عزیزم بخاطر کرونا نمیری حتما خب این ویروس که فعلا همیشه هست نمیشه نبرد من که دخترمو میبرم هر شش ماه  ماسک میزنم  الکل هم میرم با خودم بعدا همیشه هم خلوت هست کسی نیست یا یه نفر هست رود انجام میدم کارمو میام بیرون  ,فلوراید هم برا دندونشون باید بزنیم برا پوسیدگگی و استحکام خیلی خوبه من برا دخترم هم سه سالگی هم سه سالو نیمگی زدم دندوناشم خیلی سفیدتر شد

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام گلم   ,ببرش عزیزم بخاطر کرونا نمیری حتما خب این ویروس که فعلا همیشه هست نمیشه نبرد من که د ...

فداتشم اره این دوسال بخاطر کرونا اصلا جایی نبردمش

چیزی شبیه خمیردندونه؟ببخشید گلم سوال زیاد میپرسم ازتون😘

فداتشم اره این دوسال بخاطر کرونا اصلا جایی نبردمش چیزی شبیه خمیردندونه؟ببخشید گلم سوال زیاد میپرسم ...

آره گلی یه چیزی مثل خمیر دندون ژلی میمونه یه بروس داره باید بزنی به دندون ولی شنیدم خیلی خوبه برا همین من برا دخترم دوبار زدم   تا حالا خیلی میترسم دندوناش خراب بشه هرشب هم مسواک میزنم براش ولی میترسم یهو خراب بشن  ,

آره گلی یه چیزی مثل خمیر دندون ژلی میمونه یه بروس داره باید بزنی به دندون ولی شنیدم خیلی خوبه برا هم ...

باید دکتر تجویز کنه یا داروخانه بهم میده؟

من رهام مورثی دندونش خراب شده😢خیلیم رعایت کردم حتی قطره اهن ندادم ولی خب باز شد

باید دکتر تجویز کنه یا داروخانه بهم میده؟ من رهام مورثی دندونش خراب شده😢خیلیم رعایت کردم حتی قطره ...

نه میده داروخونه چیزی نیست که  ,خب براش بزن که بیشتر خراب نشه از پوسیدگی جلوگیری میکنه نمیزاری بدتر بشه 

سلام لطفا  راهنمایی منو کنید ...پسر م عاشق ماشین هست بالای صدتا ماشین داره خودمون شهر کوچیک هستیم ولی شهرستان که میریم هر مغازه اسباببازی فروشی می بینه میخواد بره... من چون دیر به دیر میریم ماهی یبار خب میخرم زمستونا که اصلا نمیریم خودم میخریدم تشویقی گاهی بهش میدادم  دیروز صبح یجا رفتیم دیگه گفتیم بچست یکماهه نخریدم  خریدم  خودش میدونه فقط یدونه حق انتخاب داره ....بدون گریه قشنگ برداشت...ظهر مهمان بودیم خونه عمو همسر ..عصر میخاستم خرید کنم برای عروسی پسر دایی همسر .. تا حالا پاساژ ندیده بود بخاطر کرونا نمی بردم ....هیچی تا رفتیم رفت داخل مغازه اسباب با بازی و گفت ماشین کوچیک میخوام گفتم مامان شما صب خرید کردین گفت نه دوباره میخوام....و من محیط و ترک کردیم یکم گریه کرد و برگشتیم خونه....خرید نکردم....حالا میگم خدایا چه کنم این بچه اینجوری بقیه بچه ها داخل پاساژ راه میرفتن پسر من درسته بقول شوهرم نرفتیم ندیده ذوق کرده میگفت من اون عروسک مدلا رو میخاست اصلا این رفتار رو نتونستم درست کنم از یجا میگم عقده تکه از یجا میگم بخرم فردا پر توقع نشه بجه ها جاریم اصلا زیاد اسباب بازی ندارن و اصلا گریه وزاری نمیکنن نمیدونم چرا پسرم اینجور شده دیگه حالم از اسباب بازی بهم میخوره از بس داره من هر وقت گریه کنه براش نمیخا....بچه ها کارای بچه هاتون رفتارشون در این زمینه بگین و کیفیت خودتون من تا حالا فقط توی ماشین بردم جایی یعنی فقط مغازه لباس و اسباب بازی دوباره سوار شدیم پاساژ پیاده بریم نبردم مثل ابن بچه ها تازه به دوران رسیده بود البته شهر خودمون کوچیکه پیاده بردم که شاید خورده به سوپر مارکت که یه خزید کردم براش

.......خدایا شکرت ....

سلام بچه ها

نمیاین

بچه هاتون در چ حالن

وای بچه ها من همیشه خیلی حساس بودم رو تربیت بچم رو حرف زدنش 

اما الان متاستفانه کاملا برعکس چیزیه ک من میخوام و عمل کردم لجبازی میکنه حرف منو اصلااا گوش نمیده تو رومم وایمیسه بچه اینقدی 😪

چیکارکنم

نمیای دیگ عزیزم سایت؟

سلام عزیزم  چرا والا من همیشه میام    اینجا انگار هیچ کس هیچی نمیزاره  برا همین منم چیزی نمیگم,شما چطورین خوبین پسرت خوبه 

سلام بچه ها نمیاین بچه هاتون در چ حالن وای بچه ها من همیشه خیلی حساس بودم رو تربیت بچم رو حرف زدن ...

اکثرا بچها همین هستن  کلا تو سن لجبازی هستن   دختر منم چند ماه پیش بشدت لجباز بود و داد و بیداد میکرد الان شکر خدا خیلی بهتر شده  

2810