2777
2789
صبح تا ظهر که دخترم کلاس آنلاین داره به کارام میرسم ولی از بعدازظهر که باید به دخترم تو درساش کمک کن ...

خوش به حالت و گوش شیطون کر

دختر من که اصلا دست از سر من بر نمیداره هرچی کتاب و اساب بازی هم هست دوست داره با من بازی کنه خیلی کم تنها بازی می کنه.

کلا هم از دو سالگی خیلی جیغ و نق میزنه. البته تک بچه هست و منم شاغلم البته دورکارم فعلا

سلام عزیزم .خوبی؟خیلی لطف کردی اره رفتم توو دیجی کالا دیدم جالب بودن حتما میخرم ایشالا .کارن همیشه د ...

من وضعم مثل شماست. به کارها درست نمیرسم

از صبح تا ۵ مشغول کارم هستم بچه با پرستاره بعدش هم دست از سرم بر نمیداره. قبلنا شب بیدار میموندم به بعضی کارها میرسیدم الان شب ها هم همش میگه از پیشم نرو همینجا بخواب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وضعم مثل شماست. به کارها درست نمیرسم  از صبح تا ۵ مشغول کارم هستم بچه با پرستاره بعدش هم دس ...

پسرم همه جا دنبالم هست ولی زیاد گیر نمیده من پیشش برم خودش میاد دنبالم

بیشتر که به کارام‌میرسم براش شعر میخونم و باهاش صحبت میکنم تا سرش گرم بشه و بدونه حواسم بهش هست

بیشتر بچه ها تو این سنجلب توجه میخوان

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
خوش به حالت و گوش شیطون کر دختر من که اصلا دست از سر من بر نمیداره هرچی کتاب و اساب بازی هم هست دوس ...

من گاهی اوقات یه تایمی باهاش بازی میکنم تا بازی رو یاد بگیره بعد بهش میگم حالا تو درستش کن سرش گرم شد میرم به کارم‌میرسم تا یاد بگیره خودش هم تنها بمونه

اگر تنهایی. و دوست نداره براش تلویزیون روشن کن تا صدا دورو برش زیاد باشه احساس تنهایی نکنه

من گاهی اوقات یه تایمی باهاش بازی میکنم تا بازی رو یاد بگیره بعد بهش میگم حالا تو درستش کن سرش گرم ش ...

درسته ، شاید تنهایی رو دوست نداشته باشه. البتت من تو اتاقم ولی تنهایی بازی نمی کنه توجه کامل میخواد. حتی میگه تلفن هم صحبت نکن

درسته ، شاید تنهایی رو دوست نداشته باشه. البتت من تو اتاقم ولی تنهایی بازی نمی کنه توجه کامل میخواد. ...

خب بچه ها تو سن دو تا سه سالگی یه مقدار لجباز هستن چون دندونای دیگشون هم درمیاد چیزی که نمیتونن بگن ولی خب اینجوری توجه میخوان 

درسته ، شاید تنهایی رو دوست نداشته باشه. البتت من تو اتاقم ولی تنهایی بازی نمی کنه توجه کامل میخواد. ...

سلام خوبی دخترمن هم فوق العاده لجبازشده فکرکنم درروز۳یا۴ساعت روی هم رفته گریه می‌کنه بهانه جویی می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
خب بچه ها تو سن دو تا سه سالگی یه مقدار لجباز هستن چون دندونای دیگشون هم درمیاد چیزی که نمیتونن  ...

سلام خوبی تاراجون 

ازکلاس آنلاین نگوکه من ۲۴ساعت درگیرم خیلی سخته 

وخدایی که بشدت کافیست

راستی بچه ها من دخترموتازه ازپوشک گرفتم البته اینجوری بگم ک خودش دیگه تمایل نداشت اصلاببنده سه یاچهارروزسرهم درگیربودم اول میترسیدنگه می‌داشت ولی الان راه افتاده ازبس لجبازه من فکرنمبکردم باین راحتی پوشکوبزاره کنار تازه میخواستم از اسفندشروع کنم ولی خوب دیگه خودش یاری کرداینم بگم اصلاتخت فشارواجبارنبودبه میل خودش بودبراهمون شایداذیتم نکرد 

وخدایی که بشدت کافیست
راستی بچه ها من دخترموتازه ازپوشک گرفتم البته اینجوری بگم ک خودش دیگه تمایل نداشت اصلاببنده سه یاچها ...

باریکلا مبارکه 

چجوری انجام دادی؟ باز کردی نیم ساعت یکبار بردی دستشویی؟

باریکلا مبارکه  چجوری انجام دادی؟ باز کردی نیم ساعت یکبار بردی دستشویی؟

اولش ک خودش پوشکش رودراوردهرکارکردم دیگه نمیبست چون بازموندتقریباحول حوش یک هفته خوشش اومده بود اصلا نیم ساعت یبارنبردمابهش نمیگم بیابریم هروقت خودش داره میادصدامیزنه فقط روزاپل دوم بیشترمیگفتم اونم نه نیم ساعت یبار دوسه روراول سرجمع فکرکنم ۴بارخیس کردشلوارشوزودیادگرفت 

آمادگی ذهنیش خیلی مهمه بوقتش ک باشه اصلااذیت نمیکنه چندوقتیم بودک شب دیگه پوشکش خشک بودالانم هم ک دیگ کنترل ادراردارندچون میادصدام میزنع من گاهی عمدی یکم دیرترمیرم ببینم چقدمیتونه خودشوکنترل کنه ک متوجه شدم دیگه کامل می‌تونه 

میبردمم دسشوبی هی نمیگم جیش کن زیادتکرارنمیکنم فقط میگم جیش داری بگوخودش میگه همین 

چون دخترمن اخلاقشه بی اهمیت باشم انجام میده بفهمه دوسدارم بکاری روبکنه دیگه کارم باکرام الکاتبینه 😬

واس همین سرپوشک بنظرم من هیچ کاری نکردم خودش نخواست ک دیگه بگیره دوست نداشت پوشک رواون بازموندن هم بنظرم خیلی تاثیرداشت 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام خوبی تاراجون  ازکلاس آنلاین نگوکه من ۲۴ساعت درگیرم خیلی سخته

سلام عزیزم

آره واقعا وقت آدمو میگیره یا باید بیخیال باسوادشدن بچه بشیم یا اینکه خودمونو اینجوری اذیت کنیم

راستی بچه ها من دخترموتازه ازپوشک گرفتم البته اینجوری بگم ک خودش دیگه تمایل نداشت اصلاببنده سه یاچها ...

چقدر خوب یه مدت سختی داره ولی بچه راحت میشه

فرش و مبل هاتون کثیف نشد؟ 

2810