2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
۴۰ تومان باید گداست من شوهرم کفته خونه حتما میخرم تا سال دیکه ولی هیچ امیدی به حرفش ندارم 

انشالله که میخرید دلت روشن باشه

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازگلوشون پایین نره اونایی که چیزی دارن میتونن از مردم بکنن ماها که نداریم نمیدونیم چیکار کنیم

وای این همه کشیده رو اجاره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقيقا ما با پول و سرمايه داريم همين كارو ميكنيم تا نزديكاي عروسي خونه خوب بگيريم

انشالله 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
انشالله که میخرید دلت روشن باشه

انشالا شما هم‌هرچه زودتر صاحب خونه بشید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من یه خونه ۷۰ و۸۰ متری میخوام نمیدونم بتونم پیدا کنم یا ته 

شهرک ولیعصر پنج سال ساخت ۶۵متری تازیگا یکی ازاقوام پدرم خریدن ۴۳۰تومن .به نظرم کوچکترم شد بخرید نزارید پولتون بی ارزش بشه 

الان مستاجري يعني اسيري ما پارسال 35  پيش داديم 1800 اجاره ، الان ميگه 50 پيش 3500 اجاره

الهی بمیرم  تو این گرونی اونم😥

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دقيقا ما با پول و سرمايه داريم همين كارو ميكنيم تا نزديكاي عروسي خونه خوب بگيريم

چه جوری میشه توضیح بدی

شهرک ولیعصر پنج سال ساخت ۶۵متری تازیگا یکی ازاقوام پدرم خریدن ۴۳۰تومن .به نظرم کوچکترم شد بخرید نزار ...

شهرک ولیعصر کجاس؟ همون  خیابون ولیعصر

آقا۴۰۰ وردار بیار قم محله بالا دو خوابه لاکچری بخر منم مستاجرم😫😫😫😫

قم ک خیلی گرونه لاکچری کجابود با ۴۰۰ تومن...بین شهرا بعداز تهران قم جزئ گرونتریناس 

منم خونه ندارم اسی جون پولم هیچی نداریم تمام پس اندازمون ی ماشین فقط خریدیم ...خداروشکررررررکن ۴۰۰ تومن واسه بعصیا ی ارزوهست

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "