2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
من یه خونه ۷۰ و۸۰ متری میخوام نمیدونم بتونم پیدا کنم یا ته 

بعد سه سال ازدواج و میگی شوهرم روزی ی تومن درامدشه !ی خونه ۷۰ متری هم صاحب نیستی؟!و شده برات حسرت.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
عزیزم ۴۰۰ که هنوز نداریم تازه میخوایم ۲۰ بزاریم بانک مسکن وام بدن ولی اینطور که با شوهرم حساب کردیم ...

🙄ما هیچ ما نگاه.

حالا دیدی چخوب شخصیتت تابلوی. و ی ادم اگاه  میتونه مچتو راحت بگیره؟و بفهمه تو چ دسته ای هستی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرک ولیعصر کجاس؟ همون  خیابون ولیعصر

تو حتی خیابونای تهرانم نمیشناسی. بعد میگی من اگه راهم اشتباه بود الان اینجا زندگی نمیکردم!!!؟؟؟😵‍💫

ولی به نسبت ارزون هست خونه هاشم نوساز 

دنبال ارزونی چرا پس؟! اونم تو حاشیه‌. 

حالا حاشیه نشینا محترمن ولی نه توییکه تاپیکات تمام دروغ و ضدو نقیضه

بعد سه سال ازدواج و میگی شوهرم روزی ی تومن درامدشه !ی خونه ۷۰ متری هم صاحب نیستی؟!و شده برات حسرت.

تو که هیچی از اقتصاد  بارت نیست نظر نده همسر من کارش پرخرج هست با پولش کار میکنه مثل اکثر  بازاری ها پولشو نمیاد بریزه تو خرید خونه ابن چیزا بیشتر درآمدش میره برا خرید سرمایه کارش ولی با این وجود خداروشکر  تووسن کم از زیردصفر شروع کرد الان همه چیز داریم دیکه لزومی نداره بیشتر برا آدمی که نمیفهمه توضیح بدم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
🙄ما هیچ ما نگاه. حالا دیدی چخوب شخصیتت تابلوی. و ی ادم اگاه  میتونه مچتو راحت بگیره؟و بفهمه ت ...

من اکر دروغ میگفتم تاپیک هامو پاک میکردم ولی من برام مهم نیست 

مچ گرفتن که کاری نداره یه آدم بیکار میخواد بشینه ریز به ریز تاپیک هارو بخونه مثل تو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تو حتی خیابونای تهرانم نمیشناسی. بعد میگی من اگه راهم اشتباه بود الان اینجا زندگی نمیکردم!!!؟؟؟😵‍💫

خخخخ اره من مال دهاتم 😂😂😂

دنبال ارزونی چرا پس؟! اونم تو حاشیه‌.  حالا حاشیه نشینا محترمن ولی نه توییکه تاپیکات تمام دروغ ...

اینکه متل ۴ سال پیش ولی الان خداروشکر شرلیط مالی زندگیم از این رو به اون رو شده یه زمانی از مستاجری ناراحت بودم 

من اکر دروغ میگفتم تاپیک هامو پاک میکردم ولی من برام مهم نیست  مچ گرفتن که کاری نداره یه آدم ب ...

پاک نمیکنن. تو دلت گفتی مال چن سال پیشه کی میره بخونه! اتفاقا من رفتم سر ریشه ت و حرفم اثبات شد

😔😔😔😔من شدیددد ناراحتم . 

حتی وامم هم نیست ک زمینی بخریم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
تو که هیچی از اقتصاد  بارت نیست نظر نده همسر من کارش پرخرج هست با پولش کار میکنه مثل اکثر   ...

🤣🤣🤣واقعا چرا فک میکنی مردم عقل ندارن و این مهملات و باور میکنن. همسرت با ی مغازه اجاره ای و بی خونه.اتفاقا هر چی داره میده طلا چون قرار بفروشه برا خونه خریدن🙄حتی میگه لباس عید نخر طلا بخر.چون میدونه برا خودشه😏

من براحتی گفتم هنوز مستاجرم میدونی چرا؟  چون دو تا واحد تجاری خریدیم. بهترین جا هم میشینیم از اول. فقط تو اقتصاد بلدی اره؟واس اونه تو تاپیکات وا موندی از مدیریت اقتصاد خرجاتون