2777
2789
ما تقسیم کردیم اسم پسرمو من انتخاب کردم اسم دخترم شوهرم 

ما بر عکس تقسیم کردیم پسر را اون انتخاب کرد دختر را من 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تقسیم کردیم اسم پسرمو من انتخاب کردم اسم دخترم شوهرم 

ماهم همین تصمیم و داشتیم ولی برعکس دختر با من پسر با اون دخترم دنیا اومد خودش رفت شناسنامه گرفت آخرشم زد زیر همه چی که نه قرار بودانتخاب اسم پسر با توباشه دختر من 😂 سر دومیم انتخاب با دختر بزرگم شد کلا نقشم مجسمه بود تو دوتا زایمانم😁😭

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤

پس شوهرم رو بزارم رو جفت چشمام.....هرکی میپرسه اسمش رو چی میزارین میگه هر چی مامانش بگه😍😍😍😍بااینکه اسم انتخاب کرده بود قبلا...اما چون من دوست نداشتم اصرار نکرد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ماهم همین تصمیم و داشتیم ولی برعکس دختر با من پسر با اون دخترم دنیا اومد خودش رفت شناسنامه گرفت آخرش ...

چي گذاشتي اخر چي ميخواستي بزاري

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
والا😐اسپرم که ارزشی نداره حتی اسپرم اهدایی هم خیلی ارزونه چون فت و فراوونه  تخمکه که قیمتی و ...

وای دمت گرم ب تاپیکت کلی اول خندیدم بعدم افتخار کردم

دستی ب شکمم و تخمک های قیمتیم کشیدم

روز تولدم شناسنامه ی دخترم اومد با اسمی ک من ارزوشو داشتم کادوی تولدم شناسنانه ی دخترم بود با اسمی ...

چی بود اسمش حالا😍😄

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

شماکه خوبید من وقتی حامله شوم مادرشوهرم بهم گفت توحق نداری اسم انتخاب کنی کاره ای نیستی باید بگی هرچی خودتون خواستید بذارید🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

منم گفتم من میخام بزام نه تو

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
صدرا

چه جالب شوهرمنم عاشق این اسمه میخاست اگه پسر شد بزاره صدرا

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
چی بود اسمش حالا😍😄

هستی

از بچگی ک فهمیدم قراره ی روز مادر بشم تو رویاهام ی دختر داشتم ب اسم هستی 

حتی اسم عروسکمم هستی بود

ینی کلللل فامیل میدونستن بچه ام دختر بشه اسمش چی میشه

2810