2777
2789

سلام و عصر چهارشنبتون بخیر
امیدوارم با این تاپیکم، خدایی نکرده کسی اذیت یا خسته نشه،و اگر اینطوره، حلال بفرمایید.  
تو خونتون هر  گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه.

سامسونگ
نوکیا
موتورولا
هوآوی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

لطفا عکس گوشی رو برام به شماره زیر تلگراام بفرمایید و مدل گوشی ذکر بشه

0933

320

1212

یا آی دی تلگراام irooni_men

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

گوشی LG مدل G3 که ظاهرش کاملا سالم و تمیزه ولی  CPU مشکل داره و خاموش میشه هم خریدارین ؟

الان دادم تعمیر وگرنه عکس می فرستادم

صبح تماس گرفتن و گفتن مشکلش از سی پی یو بوده و کاریش نمیشه کرد

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

چرا اذیت شن😐

به هر اینجا ی محیط و محدوده ای هست با موضوعات مرتبط به اسم سایت( کاری با تاپیک های دیگران و موضوعات... دیگران ندارم، هر چند تاپیک در قسمت تبادل نظر فروشگاه ها و شاخه تلفن همراه و کامپیوتر ایجاد میشه)

اما به هر حال به عنوان ی آقا، شاید سهم و حق چندانی برای ایجاد این تاپیک نداشته باشم...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام گوشی LG مدل G3 که ظاهرش کاملا سالم و تمیزه ولی  CPU مشکل داره و خاموش میشه هم خریدارین ؟ ...

سلام

بله خریداری میشه،

تاچ و ال سی دی اگر سالمه

سلام بله خریداری میشه، تاچ و ال سی دی اگر سالمه

صفحه اش سالمه

حدود قیمت بهم میدین ؟؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

به هر اینجا ی محیط و محدوده ای هست با موضوعات مرتبط به اسم سایت( کاری با تاپیک های دیگران و موضوعات. ...

چند سال پیش یادمه عسل می فروختین😀 یه بار سایت قاطی کرده بود و پیام های بعضی از کاربرها که برای شما تو خصوصی فرستاده بودن تو نی نی سایت من امده بود و می تونستم بخونم 😁😁😁 البته نگران نباشید ها . فقط در مورد خرید و فروش بحث کرده بودین

Free Glitter Graphics

چند سال پیش یادمه عسل می فروختین😀 یه بار سایت قاطی کرده بود و پیام های بعضی از کاربرها که برای شما ...

جدی ؟؟

آره یادمه، خیلی هو میگفتن کاربرییت برای ما باز شد

خیلی جالب بود

کاربری من شده بود همگانی

خخخ

آره از اول سرمون تو کار خودمون بود