سلام و عصر چهارشنبتون بخیر امیدوارم با این تاپیکم، خدایی نکرده کسی اذیت یا خسته نشه،و اگر اینطوره، حلال بفرمایید. تو خونتون هر گوشی دارید که بدردتون نمیخوره ، خاموش، شکسته، و... مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به هر اینجا ی محیط و محدوده ای هست با موضوعات مرتبط به اسم سایت( کاری با تاپیک های دیگران و موضوعات... دیگران ندارم، هر چند تاپیک در قسمت تبادل نظر فروشگاه ها و شاخه تلفن همراه و کامپیوتر ایجاد میشه)
اما به هر حال به عنوان ی آقا، شاید سهم و حق چندانی برای ایجاد این تاپیک نداشته باشم...
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
به هر اینجا ی محیط و محدوده ای هست با موضوعات مرتبط به اسم سایت( کاری با تاپیک های دیگران و موضوعات. ...
چند سال پیش یادمه عسل می فروختین😀 یه بار سایت قاطی کرده بود و پیام های بعضی از کاربرها که برای شما تو خصوصی فرستاده بودن تو نی نی سایت من امده بود و می تونستم بخونم 😁😁😁 البته نگران نباشید ها . فقط در مورد خرید و فروش بحث کرده بودین
خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش