2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توهم بی میلی نشون بده.
اگه غذا رو آورد بزار رو اپن و نذاز تو یخچال بعدش بگو ای وای خراب شده بریزیم؟؟؟
بگو عزیزم نخور مریض میشی
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
یه کار دیگه که توش احتمال دعوا بالاست اینه که
شما غذا درست کنی اما کم وقتی دید و اعتراض کرد با حالت معصومانه ای بگو واااااااا خوب گفتم غذای مامانت هست دیگه من چه کنم.
چند روز بزار گرسنه بلند شه حال جا میاد
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
گاهی گریه می کنیم؛
ببین ناهید جون یا باید هر دفه که مامانش غذا میده به قول معروف باد کنی و سرسنگین بشی سر سفره و تیکه بندازی که مثلا تو هنوز اینقده بچه ای که مامانت با این سنت واست غذا میفرسته
که شوشو با کار شما ترجیح بده به مامانش بگه نده که مجبور نباشه هر روزش زهر بشه

یا اینکه باید به غذا درست نکردنت این قده ادامه بدی که همسری خسته بشه و بگه.

خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
گاهی گریه می کنیم؛
ناهید جون ..من بودم کارای خشن میکردم ..همون موقع خالیش میکنم تو سطا اشغال ...چندبار تکرار کنی ..ادب میشه...وگرنه همیشه با ملایمت نمیشه مردا رو درست کرد یا وادار کرد ...یکم خشونت لازمهبعضی مواقع ...
ناهید جون ..من بودم کارای خشن میکردم ..همون موقع خالیش میکنم تو سطا اشغال ...چندبار تکرار کنی ..ادب میشه...وگرنه همیشه با ملایمت نمیشه مردا رو درست کرد یا وادار کرد ...یکم خشونت لازمهبعضی مواقع ...
ناهید من یه راهکار راحت تر دارم که 100% جواب میده
ازین به بعد تا یه هفته هر غذایی فرستاد همه رو بخور.بعد یه هفته زنگ بزن بهش بگو مثلا فلان غذا و فلان غذا رو فرستادی دستت درد نکنه همه رو خودم خوردم به شوهرم نرسید.یا شوهرم نخورد من خوردم.وقتی ببینه پسرش نمیخوره و خوراکه عروس میشه عمرا غذا بفرسته.
میتونی بگی خودمون فلان غذا رو داشتیم شوهرم اونو بیشتر دوست داشت خورد منم غذای شما رو خوردم.
مادرشوهرم منم اینکارو میکرد مثلا دو تا دونه کتلت میفرستاد.یا یه بشقاب ماکارونی.فقط اندازه پسرش.