2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از عاطی جون نه خبری نیستش

امروز خونه مامانم بودم اتفاقا .داداشم که فقط زنرو نفربن می کنه می گه فقط بچمو می خوام ..خیلی داغونه خداکنه رودتر فقط طلاقشو بگیره
محمد هستم فوق لیسانس شیمی
زنرو نه فعلا یکی دوتا از همسایه هاشون گفتن نزدیکای خونشون که قبلا بودن خونه اجاره کرده حالا قراره مامانمو داداشم برن از بنگاهیایه اون اطراف بپرسن .

اره امروز اتفاقا کلی خندونمش بدک نبود کاشکی بچه نداشت اینجوری راحتتر تمومش می کرد

راستی برادر شوهرم رفت ترکیه امروز کلی ذوق کردم بهش گغتم همونجا بمون دیگه بر نگرد
منم نمیرم روزشم تبریک نمی گم به شوشوم می گم بزنگه فقط.ناهید جون برو تو فال تاروت پاپ بانو برات پست زده که چیزی از اسم ننوشتین منم الان دارم میرم بعد بیایم اینجا دوباره
میدونی من جاتون بودم هیچی برای روز پدر واسشون نمی گرفتم وقتی شوشوت این همه زحمت می کشه از صبح تا شب بعد اینا عین خیالشون نیست پس چرا شما براسون کادو می گیرین واقعا زور داره من باشم نمی تونم تحمل کنم ا
اره پس به شوشو چیزی نگو اصلا اجاره دادن خیلی زور داره انشالله هم ما هم شما خیلی زود صاحب یه خونه خوشگل بشیم ولی باز خود شوشوت همه چی و از خونوادش میدونه همین کافیه توهم اصلا خودتو ناراحت نکن عزیزم سعی کن امتحاناتتو به خوبی بدی اعصاب خودتو شوشوتم خورد نکن سر این چیزا .ماها اصلا از خونواده های شوشو شانس نیاوردیم ولی راستی اگه خوب بودن که ما این تاپیک و که پیدا نمی کردیم باهم دوست بشیم از یه جهت خدا خیرشون بده مگه نه ناهید جونم