2777
2789
خوش به حالت دختر من زود بخوابه یک میخوابه دم به دیقه هم بیدارم میشه منم دیگه واقعا کم آوردم عصبانی م ...

واااای نگو تورو خدا میزنم چیه دختر

شاید گرسنه که زود بهزود بیدار میشه

قبل از خوابش پایین تنه اشو خوب بشورش که سبک بشه راحت بخوابه

بچه که مشکلی نداره خودت ببین چه چیزئ باعث میشه بیخوابه

غروبا چایی نبات بخور  

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترنم جان راحت باش عزیزم همه باهم دوستیم دیگ من خوشم نمیاداصن یکی بگ بااجازه استارترمعنی نمیده برام هرکی سوالی داره میپرسه هرکیم بدونه راهنمایی میکنه خلاصه ک راحت باشین @taranom17791   عزیزجان 

وخدایی که بشدت کافیست
واااای نگو تورو خدا میزنم چیه دختر شاید گرسنه که زود بهزود بیدار میشه قبل از خوابش پایین تنه اشو خ ...

ماشالله پس وزن تولدش زیادبوده ک ۸۸۰۰هست 

ازمایشش روکی میبری ؟؟

من بامیداخداببینم این شنبه میتونم ببرمش ازمایش فاویسم بده 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم شما حامله ای بهتره بری تو یه تاپیک که هم دوره ای هات باشن اونجوری خیلی به ارامشت کمک میشه  ...

من فک کردم واسه آبان امسالین.

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم این تاپیک ها بیشتر بدردتون میخوره  https://www.ninisite.com/discussion/topic/2518433/ما ...

مرسی عزیزم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اینجا ابان 97 هست شما میشی مامان ابان 98  اگرم دوست داشتی اینجا بیا سوالاتو بپرس گلی

😘😘😘😘

نه زیرش پتو میندازم میزارمش زمین یکی دوبار چرخیده اونم دستش میمونه زیرش زور برشمیگردونم تلاش میکنه ه ...

اره باید دورش ازاد باشه..مثلا دختر من خیلی میچرخه وقتی میره رو شکم یه کم میمونه فشار بهش میاد باید برگردونمش..یوقتایی کار دارم نمیتونم مرتب برگردونمش میخابونمش رو تشک لبه دارا دیگه نمیتونه برگرده و میرم به کارم میرسم..ولی بچه با بچه فرق داره برای شما هم دیگه  تو این ماه مرتب خودش میره رو شکم .

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
ترنم جان راحت باش عزیزم همه باهم دوستیم دیگ من خوشم نمیاداصن یکی بگ بااجازه استارترمعنی نمیده برام ه ...

ندارم جون فکر کنم بهتر باشه اسم تاپیکا این قسمت داخل پرانتز را حذف کنی😊. البته نمیدونم دیگه قابل ادیت باشه یا نه

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
ندارم جون فکر کنم بهتر باشه اسم تاپیکا این قسمت داخل پرانتز را حذف کنی😊. البته نمیدونم دیگه قابل اد ...

نمیشه😣😣😣😣اولش ک تاپیک زدم اصلاحواسم ب تگ کردن نبودهمینکه پست کردم یهوبادم اومد

وخدایی که بشدت کافیست
2810