2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی عزیزم. نی نی پسره یا دختر؟

بارانی جون واسه دخترت هم شورت میپوشوندی؟

من کلا روزی یه بار لباساشو عوض میکنم میشورمشون چه نم داده باشه چه نداده باشه 

دوست دارم دخترم همیشه تمیز و مرتب باشه

بارانی جون واسه دخترت هم شورت میپوشوندی؟ من کلا روزی یه بار لباساشو عوض میکنم میشورمشون چه نم داده ...

اره عزیزم.به نظرم شورت باعث میشه پوشک ناجور و نامرتب دیده نشه.

من هر روز صبح که بیدار میشه بعد از شیر خوردنش لباسش رو عوض میکنم  ،گاهی هم ممکنه استفراق کنه باز عوض میکنم. اینروزها که کلا پیشبند رو لباسشه و مرتب باید اونم عوص کنم از بس اب میریزه خخخخ

من به شدت عاشق بوی تن فسقل جانمم . وقتی لباسش رو بیرون میارم دور گردنش رو با همه وجود بو میکشم انقدر حس خوبی داره😍😍😍

اره عزیزم. من هر روز صبح که بیدار میشه بعد از شیر خوردنش لباسش رو عوض میکنم  ،گاهی هم ممکنه اس ...

خدا بهت ببخشه 

اره واقعا نوزادا خیلی عشقن 

خدا نگهدار همه شون باشه

راستی دخترت الان چند سالشه؟

اذیت نمیکنه ؟

خدا بهت ببخشه  اره واقعا نوزادا خیلی عشقن  خدا نگهدار همه شون باشه راستی دخترت الان چند ...

مرسی فدات.

ایشالا نی نی شما هم سلامت و شاد باشه همیشه.

دخترم هفت سال و نیم دقیقا. به شدت عاشق داداشش هست طوریکه که اگه فسقل گریه کنه اونم بغض میکنه. اوایل خیلی حساس شده بود که بهم اهمیت نمیدید ،توجهتون به من کم شده وباهام بازی نمی کنید و  از این بهانه ها ... اما الان که فسقل هم براش ذوق میکنه و میخنده خیلی بهتر شده.

جالب اینجاست که نی نی تا الان چند بار صداش زده ،بهش میگه آبّی

چون ما گفتیم ابجی  خخخخ

از چند ماهگی میتونه حرف بزنه ؟ خیلی جالبه  یعنی خودش فی البداهه میگه یا شما میگید و اون تکرار ...

هنوز برای اینکه خودش بگه زوده، بستگی به ژنتیک و خود بچه ها داره اما هرچی بیشتر باهاش حرف بزنی و کتاب بخونی زودتر حرف میزنه. 

من میگفتم ابجی بیا اونم گفت آبی خخخ

مرسی فدات. ایشالا نی نی شما هم سلامت و شاد باشه همیشه. دخترم هفت سال و نیم دقیقا. به شدت عاشق د ...

به نظرم پسرای اول بیشتر به بچه دوم حسادت میکنن تا دخترایی که بچه اولن 

یه دوستی دارم پسرش 5 سالشه دخترش تازه دنیااومده میگفت دیوونم کرده از بس اذیت میکنه

2810