2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زی زی اول به من خوش امد بگو با گل و شیرینی البته هاا    

جیگرتو فقط

من فک کردم همه با هم دوستیم

یه خوش امد گفتن انقد بد بود که حتما می بایست استارتر بگه؟! 

بخدا من فک کردم داره شوخی میکنه اونجوری گفت

کیان گل پسر من 97/8/9

فک کنم ویتاحوصله حرفای خارج ازبحث نی نیارونداشت شایدواس همون قفل کرددیگ خوشامدبهانه بودولی بهتربودوقتی یسال همه باهم توتاپیک بودیم میگفت وقفل میکردن یهویی

وخدایی که بشدت کافیست
جیگرتو فقط من فک کردم همه با هم دوستیم یه خوش امد گفتن انقد بد بود که حتما می بایست استارتر بگه؟!& ...

فدات

همه باهم دوستیم خب ،منم شده خوش امد بگم به بقیه 

شاید ویتا از چیزی ناراحت بوده .

فک کنم ویتاحوصله حرفای خارج ازبحث نی نیارونداشت شایدواس همون قفل کرددیگ خوشامدبهانه بودولی بهتربودوق ...

اخه قبلا وقتی یکی می اومد همه بهش خوش امد میگفتیم

به هر حال مرسی مهربون که صدام کردی

کیان گل پسر من 97/8/9
فدات همه باهم دوستیم خب ،منم شده خوش امد بگم به بقیه  شاید ویتا از چیزی ناراحت بوده .

به هر حال همه اونجا حق داشتیم نباید بدون عماهنگی قفل میکرد،میگفت میخوام قفل کنم تا همه با هم یه تاپیک بزنیم بعد قفل کنه

کیان گل پسر من 97/8/9
سلام خوبین مامانا  دخترم نوزدهم واکسن زده تا امروز تب خفیف داره اشکال نداره از چند تب محسوب میش ...

وای من پسرم نبش 38.5 هم شد

فک کنم میگفتن تا 37.5 عب نداره

کیان گل پسر من 97/8/9
2810