2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باید برین متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش اینا اندوسکوپی کولونوسکوپی یا هر از تشخیصی دیگه ای لازم بدونن تجویز میکنن ضمنا هر کس بواسیر داشته باشه سرطان نداره که بیخودی نباید نگران شد
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
هر عارضه فیزیکی نباید باعث بشه شما بدترین احتمال رو در نظر بگیری یبوست باعث فشار بیش از حد میشه لابد مشکل کوجیکی ایجاد کرده
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
منم همیشه یبوست شدیددارم حتی بیشتراوقات از مقعدم خون میاد خیلی زیاد ....شکرخدامشکلی هم ندارم دکترامیگن بخاطریبوست انتهای روده زخمی میشه وبعضی اوقات برآمدگی ایجادمیکنه
حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست
شما می توانید با استفاده از درمان های خانگی ورم، درد و التهاب های خفیف بواسیر را درمان کنید. اغلب این کارها تنها درمان های لازم برای بواسیر هستند. دارو های موضعی را امتحان کنید. از کرم ها و یا شیاف های بدون نسخه مخصوص بواسیر استفاده کنید و یا از پد های بی حس کننده ی ویژه این کار استفاده کنید. به طور منظم مقعد خود را به وسیله دوش آب گرم و یا وان آب گرم بخیسانید. هر روز دو تا سه دفعه و هر دفعه 10 تا 15 دقیقه مقعد خود را در آب گرم (نه داغ) بخیسانید. داشتن یک وان یا تشت کوچک در حمام ممکن است فکر خوبی باشد. این گونه وان های کوچک را می توانید از لوازم پزشکی فروشی ها و یا فروشگاه های لوازم پلاستیکی تهیه فرمایید. ناحیه مقعد خود را تمیز نگه دارید. به صورت روزانه حمام کنید (ترجیحا) و یا دوش بگیرید و پوست اطراف مقعد خود را به آرامی تمیز کنید. برای این کار از صابون استفاده نکنید زیرا که صابون ممکن است مشکل شما را بدتر کند. از استفاده از دستمال های مرطوب و یا آغشته به الکل اجتناب کنید. بعد از استحمام این ناحیه را به آرامی خشک کنید. برای این کار می توانید از سشوار استفاده کنید. از دستمال توالت های خشک استفاده نکنید. برای این کار می توانید از دستمال های توالت مرطوب بدون رایحه و بدون الکل استفاده کنید. از سرما استفاده کنید. کیسه آب یخ و یا بسته های یخ را برای از بین بردن ورم مقعد روی آن قرار دهید. از گذاشتن یخ به صورت مستقیم بر روی پوست بپرهیزید. داروی های مسکن خوراکی را امتحان کنید. شما می توانید برای تسکین موقتی درد بواسیر از مسکن های بدون نسخه استفاده کنید.
از چند سال قبل سالی یه بار دور مدفوع بعضی وقتها کمی خون میدیدم یه این پرسه چند سال بود تا شد شش ماه یه بار و کمکم حالا بعضی وقتها بخصوص اگه یبوست داشته باشم بعضی وقتها البته چند قطره خون می افته بس وه سرطان زیاد شده میترسم خیلی
Lilypie Maternity tickers
2810