2777
2789
من هم بیمه تامین اجتماعی هستم و هم بیمه همسرم که نیروهای مسلح هست.کسی بوده که فقط بیمه همسرش باشه و بیمه خودشو قطع کرده باشه؟یعنی پول بیمه از حقوقم کم نشه فقط از همسرم کم بشه.؟آخه مزیت بیمه شوهرم بیشتره تازه پول کمتره از حقوقش کم میشه.خواهش میکنم جواب بدین؟
سلام تا اونجایی که من می دونم می تونی بیمه تکمیلی از همسرت کم بشه و شما تحت پوشش ایشون باشید ولی تامین اجتماعی اجباریه و حتما از خودتون کم بشه برای اینکه وقتی بازنشسته شدید براتون حقوق رد کنند .
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کسانی رو میشناسم که هر دو بیمه خدمات درمانی بودن و اینکارو کردن و مشکلی از نظر سابقه کار براشون پیش نیومده.یعنی زن بیمه خودشو قطع کرده و بیمه همسرش شده.میخواستم بدونم با دو تا بیمه متفاوتم میشه این کارو کرد؟
خانمی آخه نمیشه که؟؟ چطوری دوستتون بیمه خودش رو قطع کرده و با بیمه شوهرش سابقه کار واسش رد شده؟؟!!! تنها در صورتی براتون سابقه رد میشه که پول بیمه رو پرداخت کنین. اما بیمه تکمیلی میتونین از طریق همسرتون بشین. موفق باشین.
سومین ماه عشق بازی اومدی تو دلم دخمل نازم.خدایا شکرت
مامان محمد پارسا . من خودم شاغلم و بیمه تامین اجتماعی و شوهرم هم بیمه خدمات درمانی . توی بیمه تامین اجتماعی همون حق بیمه که از حقوق کسر می شه هم برای درمانه هم برای بازنشستگیه ولی بیمه خدمات درمانی حق بازنشستگی و بیمه توی حکمشون جداست . به خاطر همین اگه هر دو نفر بیمه خدمات درمانی باشن می شه بیمه درمانی شوهرت بشی چون بازنشستگی برای سابقه جدا ازت کم می شه ولی تامین اجتماعی نمی شه . نمی دونم متوجه شدید یا نه ؟
عزیزم وقتی شرکت شما از شما داره پول کم میکنه این جز سابقه شغلی شما در اداره بیمه میشه و بعد از 25 سال بیمه رد کردن شما بازنشست میشی و حقوق می گیری و این اصلا ربطی به گرفتن یا نگرفتن دفترچه بیمه نداره.یعنی میتونی بگیری و توی دفترچه ات قید میشه سرپرست خودش و میتونی نگیری و همسرتون برات بگیره و اونوقت میزنه تو دفترچه ات نسبت همسر.
این دفترچه بیمه رو هر کی بیمه اش رد میشه میتونه واسه کسانی که تحت تکفلش هستند بگیره .مثلا همسرت چون سرپرست خانوادس برای شما و بچه ها تون میتونه بگیره ولی شما چون همسرت سرپرست خانوادس اگه بخوای بگیری فقط واسه خودت میتونی بگیری .اونم اگه بخوای چون خواه ناخواه همسرت میگیره برات.
و این مسئله هیچ ربطی به سابقه بیمه شما نداره .
در ضمن همسرتون برای این ازش کمتر بیمه کم میشه چون هم کارش دولتی هستش وهم تحت خدمات درمانی هستش ولی مال شما احتمالا خصوصی و تامین اجتماعی هستش.
2810