2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36758 بازدید | 159 پست
سلام عزیزم من برای. خترم آمپول میزنم ..تقریبا همسن دختر شما بود سینش جوانه زد بردم دکتر تشخیص بلوغ ز ...

عزیزم یکم‌از شرایط دخترتون‌میگیم از کی شروع شد ؟ آخه دیدم‌نوشته بودین یه مدت امپول زدیم بعد قطع کردین؟ آخه امپول عوارض نداره

عزیزم یکم‌از شرایط دخترتون‌میگیم از کی شروع شد ؟ آخه دیدم‌نوشته بودین یه مدت امپول زدیم بعد قطع کردی ...

من امپولش رو وقتی ۸سالو دوماهش بود شروع کردم نه ماه براش تزریق کردم بعد از ترس عوارضش قط کردم بعد پنج ماه دوباره شروع کردم .. علاعمش همون موقع شروع شد بردم دکتر الآنم عوارض آمپول فقط ریزش مو داره قدشم نرمال پیش می‌ره ولی وزنش زود به زود زیاد میشه فک کنم بخاطر آمپول هستش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امپولش رو وقتی ۸سالو دوماهش بود شروع کردم نه ماه براش تزریق کردم بعد از ترس عوارضش قط کردم بعد پن ...

آخه میگن در آینده هم عوارض داره ،من خیلی میترسم همش هورمونیه،اره من دیدم بچه ها یی که آمپول میزنن خیلی زود چاق میشن ،دکتر خودش گفت دوباره شروع کن ؟ الان سینه هاش خیلی از اون موقع درشت شد؟ آیا آمپول ا۱لا جلوی رشدش گرفت؟ ببخشید خیلی سوال میکنم خیلی استرس دارم دختر من کم کاری تیروییدم داره

آخه میگن در آینده هم عوارض داره ،من خیلی میترسم همش هورمونیه،اره من دیدم بچه ها یی که آمپول میزنن خی ...

خواهش میکنم عزیزم..می‌دونی تیروعید خودش باعث بلوغ زودرس میشه؟!اینو دکتر بهت نگفت؟ولا من پنج ماه بعداز قط امپولا بردم سنو حتی فولیکول هم داشت تخمدانش ..دکتر گفت براش شروع کن ..نه اصلا سینش کوچیک نشد همچنان در حال رشد هستن

آخه میگن در آینده هم عوارض داره ،من خیلی میترسم همش هورمونیه،اره من دیدم بچه ها یی که آمپول میزنن خی ...

ولی من اگه تجربه دوسال پیشم رو الان داشتم براش آمپول نمی‌زدم تا دم دمای پریود که حسابی جهش قدش رو بکشه بعدش احتمال اینکه زود سینه بزنن ودیر پریود بشن هست من خودم سوم  ابتدایی سینه زدم سوم راهنمایی پریود شدم کاش آمپول نمی‌زدم شاید دخترم ژنتیکش مث خودم باشه

ولی من اگه تجربه دوسال پیشم رو الان داشتم براش آمپول نمی‌زدم تا دم دمای پریود که حسابی جهش قدش رو بک ...

بله یکی از علت هاش همینه کم کاریتیروییده،دکتر غدد قبل عید بردم دست زد گفت نه برجستگی نداره،اما الان میبینم یکم سفت شده،منم دقیقا همینطوری بودم سوم‌ابتدایی سینه زدم اول راهنمایی پریود شدم ،یادمهدهیچکدوم از دوستام سینه نداشتم من داشتم ،اره ژنتیک خیلی تاثیر داره،والا اون موقع اصلا اینطوری نبود،اصلا مامانم استرس نگرفت یا دکتر نبرد،الان اینقدر آدم می‌ترسونن، آدم همش میترسه نکنه آینده مشکل پیش بیاد ،والا من اصلا دلم‌راضی نمیشه اگه دکترم بگه آمپول بزن ،بزنم ،کلا ادم‌استرسی هستم ،خب چرا دوباره شروع کردی ؟ الان نزنی چی میشه

بله یکی از علت هاش همینه کم کاریتیروییده،دکتر غدد قبل عید بردم دست زد گفت نه برجستگی نداره،اما الان ...

از ترس اینکه پریود شه دوباره زدم ..الآنم نمی‌دونم قط کنم چی میشه ولی دوهفته دیگه میبرم پیش دکترش ببینم چی میگه 

ولی من اگه تجربه دوسال پیشم رو الان داشتم براش آمپول نمی‌زدم تا دم دمای پریود که حسابی جهش قدش رو بک ...

سلام عزیزم وضعیت بلوغ دخترتون چطوره؟ منم مشکل شمارو دارم الان سن و قدو وزنش چقدر شد؟