2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36758 بازدید | 159 پست
سلام عزيزم ،راجع به دختر گلت چكار كردي؟؟؟ من دخترم يك ماهه ديگه نه سالش پر ميشه و متوجه شدم ناحي ...

وای منم‌مثل شما

خیلی نگرانم‌

تورخدا منم راهنمایی کنید

دخترم‌ اردیبهشت ۱۰ ساله میشه امروز متوجه شدم ناحیه شرمگاهیش چندتا مو زخمت درآورده یعنی نشانه ی بلوغه؟

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
وای منم‌مثل شما خیلی نگرانم‌ تورخدا منم راهنمایی کنید دخترم‌ اردیبهشت ۱۰ ساله میشه امروز متوجه شد ...

الان دختر من نه سال و سه ماهشه و هنوز در همون حد مو هست  ولي خوب رشد سينه و بقيه رو نداره 

بله عزيزم از نشانه هاي بلوغه تا بلوغ كامل بشه دو سه سالي طول ميكشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دختر من نه سال و سه ماهشه و هنوز در همون حد مو هست  ولي خوب رشد سينه و بقيه رو نداره  ...

خوبه خداروشکر منم ۹سال ونیم ویه چندتا مو زخمت دیدم ناحیه عورتش

ب نظرت زود نیست؟؟

قدش ۱۳۴،وزنش۳۴

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
خوبه خداروشکر منم ۹سال ونیم ویه چندتا مو زخمت دیدم ناحیه عورتش ب نظرت زود نیست؟؟ قدش ۱۳۴،وزنش۳۴

نه عزيزم زود نيست من كتاب خوندم كه از هشت و نيم ساالگي به بعد نشانه هاي بلوغ ظاهر ميشن و طبيعيه بعضي ها با رشد سينه شروع ميكنن بعضي ها با رشد مو ناحيه ي عورت مهم اينه كه قبل از رشد اين دوتا پريود اتفاق نيافته

دختر منم ١٣٤ قدشه و ٢٨ كيلو وزنش

خوبه خداروشکر منم ۹سال ونیم ویه چندتا مو زخمت دیدم ناحیه عورتش ب نظرت زود نیست؟؟ قدش ۱۳۴،وزنش۳۴

نميتونيم باور كنيم دختر كوچولومون داره تغيير ميكنه من كه هنوز هم يه نيني ميبينمش و حقيقتاً. آمادگي براي اين تغييرات ندارم  .....ان شاءالله دوازده به بعد پريود شروع بشه

نميتونيم باور كنيم دختر كوچولومون داره تغيير ميكنه من كه هنوز هم يه نيني ميبينمش و حقيقتاً. آمادگي ب ...

انشالله

حتما پیش دکتر‌‌‌ غدد و متابولیسم کودکان ببرید چکاب بشن .

دختر من ۱۲ سالشه بردمش دکتر با معاینه گفت که تا ۶ ماه دیگه پریود میشه و تو سن طبیعیش هست . البته قدش هم خوب بود و نیازی به دارو نداشت 

ولی ۸ سالگی خیلی زوده واسه علایم بلوغ و با امپول میشه کنترل کرد حتما به موقع اقدام کنید 

سلام عزيزم ،راجع به دختر گلت چكار كردي؟؟؟ من دخترم يك ماهه ديگه نه سالش پر ميشه و متوجه شدم ناحي ...

سلام عزیزم دخترتون چند سالگی پریود شد؟دختر ۷ ساله من اینطوریه خیلی نگرانشم؟

عزيزم امروز اومدم تاپيك بزنم كه دخترم توي دستشويي كم خون ديده و خيلي ناراحت شدم

لطفا می‌فرمایید دخترتون از زمان شروع علایم بلوغ تا زمان پرویدش چند سانت رشد قدی داشته و آیا بعد از پریود هم قد کشید ممنون میشم جواب بدید

من کار خاصی نکردم دکترش گفت طبیعیه دیگه از هشت نه سال دیگه دکتر غدد نبردم حوصله دکتر و آمپول هورمونی ...

سلام عزیزم میشه بگی دخترت پریود شده یا نه؟؟ دختر من قبل از 8سالگی بوی عرق میداد ولی هشت سینش دراومد خیلییی کم موی زاعد هم نداره تقریبا 

سلام عزیزم میشه بگی دخترت پریود شده یا نه؟؟ دختر من قبل از 8سالگی بوی عرق میداد ولی هشت سینش دراومد ...

دختر من دقیق ۱۲ سالشه و هنوز پریود نشده خیلیا تو کلاسشون پریود شدن. اینا تو این سن  طبیعیه از ۸ سالگی شروعمیشه علائم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
2810