2777
2789
عنوان

سن طبیعی بلوغ دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 36758 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی شیرو لبنیات زیادمیخوردی

نه اصلا نمیخوردم بدم میومد فقط کشک میخوردم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

فک کنم الان ۱۳سالش باشه درسته؟؟قدش چنده

بله یکماه دیگه وارد ۱۴ سال میشه

عزیزم اینقدر نگران نباش البته قابل درکه چون خودم هم نگران این مسله بودم چون دخترم نسبتا درشت بود تو همسالاش و من همیشه فکر میکردم از همه زودتر پریود میشه 

ولی از همه دوستاش دیرتر پریود شد حتی دوستاش که خیلی ریزتر و لاغر بودن  پنجم یا ششم شدن

خدا به دکترش خیر بده منم میخواستم برم دنبال عکس و آمپول گفت ولش کن روند طبیعی رو طی کنه 

قدش الان ۱۶۵ هست من خودم ۱۶۴ هستم  

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
بله یکماه دیگه وارد ۱۴ سال میشه عزیزم اینقدر نگران نباش البته قابل درکه چون خودم هم نگران این مسله ...

ماشاالله..زنده باشه بله خیلییییی نگرانم حال روحیم خیلی بده یه وقتایی از تو اتاقش یا دستشویی صدام میزنه بدنم یخ می‌کنه میترسم از پریود شدنش ..الآنم موندم چکار کنم🥲🥲

بله یکماه دیگه وارد ۱۴ سال میشه عزیزم اینقدر نگران نباش البته قابل درکه چون خودم هم نگران این مسله ...

دختر من از ۸سالگی علاعم داشت الان که ۹سالو سه ماهشه سینش مشخصه موهای زیر بغلش کرکش داره تیره میشه ولی بلند نشدن..پایین تنه هم در حد ۲۰تا دونه موی بلند ..تند تند موهاش دارن در میان...میشه بپرسم وقتی موی دخترتون کامل شد یعنی در حد شیو کردن چقد بعد اون پریود شد؟؟؟

دختر من از ۸سالگی علاعم داشت الان که ۹سالو سه ماهشه سینش مشخصه موهای زیر بغلش کرکش داره تیره میشه ول ...

دقیق یادم نیست از کی شروع شد همون ۸ یا ۹ سال بود انگار

موهای زائد ش هم فکر میکنم از پارسال دیگه کلفت و پر شدن که زیر بغل نیاز به شیو داشت.

ولی دختر من هم یه مشکل دندونی داشت که مرتب باید عکس دندون می‌انداختیم ازش یادمه دکترش عکسش رو دید وقتی ۸ سالش بود گفت سن دندونی اش ۱۱ سال هست و من بخاطر همین همش فکر میکردم زودتر پریود میشه ولی خب اونقدر دیر پریود شدو همه دوستاش شدن که خودشم نگران شده بود و من میخواستم اگر تا عید نشه ببرمش دکتر

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
برای دختر منم دعا کنید حداقل تا ۱۱سالگی پریود نشه😢😢

اینقدر نگران نباشید عزیزم انشاله دیرتر هم میشه قدش هم بلند میشه.

این علائمی که گفتین ۸۰ در صد بچه های همسن اش و همکلاسی هاش دارن 

اینقدر نگران نباشید عزیزم انشاله دیرتر هم میشه قدش هم بلند میشه. این علائمی که گفتین ۸۰ در صد بچه ه ...

ممنون از دلداریت عزیزم...پناه برخدا.. آره باشگاه ومدرسه میبرم دخترمو .اکثرا هم سناش همین علاعمو دارن شایدم بیشتر

عزیزممم من تجربه ایی دراین زمینه ندارم. منم یه پسر هم دارم علاوه بر دخترم این مشکلات حتما برا خودمن ...

سلام عزیزم ببخشیددختر منم مشکل دخترتونوداره خواستم ببینم چیشد

ببخشی میپرسم دخترت تو 8سالگی ترشح اینا نداشت؟

عزیزم شما چکار کردین ؟ دختر من ۸سال و ۳ماه داره یکم سینه اش بزرگ شده ،دختر شما چه علائمی داشت چکار کردین،یکم از شرایطش توضیحومیدین

عزیزم شما چکار کردین ؟ دختر من ۸سال و ۳ماه داره یکم سینه اش بزرگ شده ،دختر شما چه علائمی داشت چکار ک ...

سلام عزیزم من برای. خترم آمپول میزنم ..تقریبا همسن دختر شما بود سینش جوانه زد بردم دکتر تشخیص بلوغ زودرس داد

2810