2777
2789
عنوان

خووووونه تکاااااااااااانی!!

147 بازدید | 4 پست

سلام

شبتون بخیر

خسته نباشید از خونه تکونی و اعمال شب عید ...

اون گوشه کنار، تو کمد، تو کشو، زیر مبل، بالای کمد، زیر کمد،تو انباری،تو زیر زمین، رو پشت بوم،چمیدونم هرجایی که دارید گرد گیری میکنید و گوشی بلا استفاده و معیوب و قدیمی و شکسته و خاموش (دکمه ای یا لمسی) پیدا کردید، اگر قصدتون فروش بود، هم به بنده تو کار تعمیرات تلفن همراه کمک کردید، هم از جهت استفاده از قطعات و کاربردشون، هم علاقه زیادی که به باز کردن و سرو کله زدن با قطعات الکترونیکی دارم، هم به خودتون که با این اوضاع اقتصادی، ی وسیله بلااستفاده،رو تبدیل به ی مبلغی میکنید.

دستتون درد نکنه.دعاگوتون میشم.

فقط برند های موتورولا،نوکیا،سامسونگ و ال جی به کارم میاد بیشتر

عکس و یا مدلهاشون رو برام تلگراام یا واتس محبت کنید.

0933

320

1212

یا آی دی irooni_men

یاعلی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام ببخشید شما که وارد هستید به گوشی یه برنامه خوب میشه معرفی کنید واسه ریکاوری عکس گوشی ؟؟؟ بچه ام چند فایل عکس مربوط به کار شوهرم از روی گوشیش پاک کرده خواستیم امتحان کنیم ببینیم برمیگرده یا نه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هرصنف ، اقایی تو سایت داریم😁 داداشم چندتا داره.اما فکر نکنم بده به شما

سلام

سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام ببخشید شما که وارد هستید به گوشی یه برنامه خوب میشه معرفی کنید واسه ریکاوری عکس گوشی ؟؟؟ بچه ام ...

سلام

DiskDigger رو دانلود کنید