2777
2789
عنوان

آیا من مادر بدی هستم؟؟؟/

2983 بازدید | 4 پست
من یه پسر 6 ماهه دارم که قبل از خوابیدنش باید کلی گریه کنه یعنی خوابش میاد ولی نمیخواد بخوابه اگه هم نخوابه نق نق میکنه واسه همین مجبورم بخوابونمش-شیرم که میخواد بخوره با ناز وادا میخوره یعنی باید مشغولش کنم تا شیرو بخوره بعضی وقتها نیم ساعت طول میکشه 90 سیسی شیر بخوره -اصلا با خودش سرگرم نمیشه نه تو رورویک میمونه نه تو گهوارش میمونه نه تو تابش خلاصه همش میخواد دربست در اختیارش باشم منم تو شهر دیگه دور از پدر ومادر و بستگانم هستم و کسی رو ندارم برم پیشش که کمی بتونم استراحت کنم البته باباش همش کمکمه-من پسرمو چند بار تو روز میزارم گریه کنه یعنی دیگه نمیکشم که بغلش کنم چون شدیدا درد زانو و کمر دارم میزارم گریه کنه تا خسته بشه و بخوابه باور کنید تو روز نمیرسم یه لحضه تو آینه خودمو ببینم با این حال عذاب وجدان دارم که میزارم گریه کنه ولی باور کنید هیچ کاری از دستم برنمیاد همه میگن ماله دندونشه نمیدونم با این حال نمیتونم بیشتر از این بهش برسم حالا به نظرتون من مادر بیحوصله ای هستم که میزارم گریه کنه ؟؟به خدا اعصابمو صفر کرده -با این حال عاشقشم وبعد از 1سال حامله نشدن خدا بهم هدیه دادتش.
سلام به مامان ها و بابا های عزیز اگه دوست دارین شما هم دی وی دی ها Baby Tv رو داشته باشین ، میتونید به وبلاگ زیر سری بزنید اطلاعات و امکانات خوبی اونجا داره : http://babytv.blogfa.com/ با تشکر
سلام نازلی جون.بچه ها رو تا یک سالگی به هیچ وجه نباید از خودت دور کنی و به محض گریه فورا باید بغلش کنی و این مسئله که میگن بچه بغلی میشه از نر علمی کاملا اشتباهه وبچه شدیدا به آغوش مادرش نیاز داره.واکثر گریه هاشون هم به خاطر همین قضیه است پس وقت بیشتری واسه کوچولوت بذار .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادری بدی هستم...ناراحتم که چرا نمیتوانم رفتار درستی را در مقابل فرزندم داشته باشم ...کودک دوساله و نیمه ام گاهی اوقا جیغ میکشد و لجبازی میکند و ان موقع است که من نمیدونم چه میکنم و به شدت مضطرب میشوم و اکثر اوقات نمیتوانم لجبازی اش را مهار کنم و از این رو خود را مادر بدی میدونم و مدام خودم را سرزنش میکنم

من مادر بدی هستم خودم وقتی بزرگ شدم خیلی از مادرم تنبیه جسمی میشدم .وقتی بچه بودم تحت هیچ شرایطی درکش نمیکردم الان که ازدواج کردم و بچه دار شدم کمی درکش میکنم شرایط سخت زندگی رو ولی دلیل قانع کننده ای برای تنبیهاش نیس من یه دختر ۲ساله دارم که از لحاظ روحی حساسه دقیقا دخترم شده جای بچگی های من و من شدم مادرم ولی خوب من شاید ۲درصد رفتار تربیتیم به مادرم رفته دخترم خیلی شیطونه بعضی وقتا خیلی عصبی میشم از دستش کنترل خودمو از دست میدم کمی تنبیه اش میکنم ولی بعد تنبیه خودم میمیرم چون هم به زمان گذشته خودم برمیگردم هم حس دخترمو درک میکنم هم غذاب وجدان میگیرم بعدش که دخترم ازم دوری میکنه میخوام بمیرم همش میترسم شبیه مادرم شم نمیخوام دخترم مثل من عذاب بکشه 

این موضوع داره مثل یه خوره منو میخوره نمیدونم چیکار کنم هم خوب بشم هم رابطه مو با دخترم خوب کنم دارم واقعا از اینکه مادر بدی هستم عذاب میکشم لطفا راهنمایم کنیم