2777
2789
عنوان

آیا تو خونتون تلفن همراه بلا استفاده دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست
من یه سامسونگ دارم یادگار داداش خدابیامرزم یه ال جی دارم یادگار اولین گوشی که شوهرم خرید برام

خدا رحمتشون کنه برادرتون و خدا حفظ کنه همسرتون رو

مرسی همین که پست گذاشتید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ تو خونمون در حال حاضر 4تا گوشی وجود داره که دیگه به درد نخور شدن. ولی به هیچ وجه راضی به فروش ن ...

مرسی از بودنتون

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ميخريد يا تعمير ميكنيد

اگر قصد فروش داشتید خریداری میشه

اگر هم جهت تعمیر هست، تعمیر هم انجام میشه براتون

يه سوني دارم الان مدلش يادم نيست  يك هفته بعد از خريدش روشن نشد  اينو چند ميخريد؟

ذکر مدل و عکس گوشی مهمه دوست عزیز

و اینکه آیا گوشی باز ویا تعمیر شده؟

برامن ن نشده دوسه تا نیمه لمسی نوکیا هست روشم فلزیه یکیشون 

آبجی من تا ندونم مدل گوشی چیه و در چه وضعیه، چطوری قیمت بدم آخه؟

سلام خو همون تا جوون آخر استفاده شدهه کجاست؟؟

میخوای طلاهاشو در بیاری زرنگ؟

ما چند تا داشتیم بعد هرچه دنبال گوشی های دیگه گشتیم که بخریم نبود فکر کنم همه این ترفند رو یاد گرفتن  

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
میخوای طلاهاشو در بیاری زرنگ؟ ما چند تا داشتیم بعد هرچه دنبال گوشی های دیگه گشتیم که بخریم نبود فکر ...

سلام

خیر بزرگوار

اول تاپیک قدیمی بنده رو بخونید بعد قضاوت کنید لطفا