2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ک تجربه ای ندارم گلم ولی یادمه مامانم داداش اخریم ک بچه بود وقتی دماغش میگرف شیر خودشو میدوشید چن قطره تو دماغش قشنگ یادمه  چن بار این کارو میکرد باز میشد😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خودم ک تجربه ای ندارم گلم ولی یادمه مامانم داداش اخریم ک بچه بود وقتی دماغش میگرف شیر خودشو میدوشید ...

🤔🤣🤣🤣مگه میشه ؟مگه داریم؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
خودم ک تجربه ای ندارم گلم ولی یادمه مامانم داداش اخریم ک بچه بود وقتی دماغش میگرف شیر خودشو میدوشید ...

اره ابنکارم خوبه ولی من شنیدم در صد خیلی کمی احتمال عفونت تو مجرای تنفسیش داره قطره سدیم کلرید ایمن تره

منم این کارو دیدم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

قطره بینی ،اگه ندارین حمام بخار

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
2810