2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2042899 بازدید | 88173 پست
فکر و خیال و استرس من تمومی ندارنامروز رفتم مدرسه معلم گفت بمونید گفت دخترم کند رفتاره قبلش کلی تعری ...

سلام.دوست عزیزم،الهی که دل مهربونتون آرامش پیدا کنه.

شما از من هم حساس ترید،،،گفتن کند رفتاره؟خب باشه.

فرزندتون حتماً حتماً یه خصوصیات اخلاقی خاصی داره که بقیه ی بچه ها ندارن.اینجور بچه ها اتفاقاً خیلی تیزهوش و با استعداد هستند.همین که طبق روش خودش عمل میکنه یعنی خاصه،متفاوته و این چیز خوبیه نه بد.

به نظرم استعدادهاشو کشف کنید و براش برنامه ریزی کنید حتی سرمایه گذاری کنید تا استعدادهاش شکوفا بشن.

غصه خوردن ،برای امثال ما شده یک عادت هر روزه،اگه غصه نخوریم نمیشه اصلاً.

من خودم امروز صبح یه بگو مگو داشتم که حسابی به همم ریخت،،،،توی پیش دبستانی دخترم کلی گریه کردم البته با روضه،،،تو سالن کسی نبود صدای گوشیم هم کم بود.

بعدش ساعت ۱۲ گفتم دخترمو صدا بزنن بیاد بریم،معاونشون گفتن چرا انقدر زود میبریدش؟(آخه امروز کلاً دیر هم اومده بودیم،۹/۵) گفتم نه بگید بیاد بریم،چون خودم حال و حوصله ی موندن نداشتم.

غروبی هم دخترمو بردیم مطب،بعد از دو هفته دارو خوردن و اسپری،،،برای حساسیت و آسم خفیف،،،،تازه امروز دکتر گفتن که گلوش عفونت داره،،،،،دوباره داروی جدید...

طفلی بچم این هفته رو نباید بره پیش دبستانی.

دنیا همینه دوست عزیزم،خیلی پسته،بی وفاست،بی مقداره...

الهی که مادر سادات به دلتون نظر کنند و آرامش قلبی پیدا کنید.🤲🏻🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام.دوست عزیزم،الهی که دل مهربونتون آرامش پیدا کنه.شما از من هم حساس ترید،،،گفتن کند رفتاره؟خب باشه ...

فدات عزیزم بخدا به همین روزهای عزیز حاضرم نباشم ولی بدونم بچه هام خوشبختن آنقدر صبح گریه کردم که خدای بالا سرم شاهده 

عصر بابااینا رفتیم متخصص مغز و اعصاب گفت بخاطر استرس بالا سرت مورمور میشه و تپش قلب داری دکتر تعجب کرده بود می‌گفت چ خبرته ازین سن 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای تدریس حتما که نباید استخدام اموزش و پرورش شد کلی اموزشگاه و مرکز خصوصی هم هست.به قول خودت ...

ممنونم دوست عزیزم.شما دوستان عزیزم که با من حرف میزنید،حالم بهتر میشه.🌹🌼🌹🌼

فدات عزیزم بخدا به همین روزهای عزیز حاضرم نباشم ولی بدونم بچه هام خوشبختن آنقدر صبح گریه کردم که خدا ...

الهی....

خدا همه چی رو می بینه و شاهده.من حالتونو درک میکنم،خودم گاهی انقدر با خدا درد دل میکنم،آخرش خسته میشم،میگم چرا چیزی نمیگی،کاری نمیکنی،تو که منو می بینی از همه چی خبر داری....

قهر میکنم دعوا میکنم آشتی میکنم.

یکی میگفت هر چی از خدا میخواهید به آسمون بگید،زمین لیاقت نداره.

به آسمون نگاه کنید و با خودِ خدا حرف بزنید،آروم میشید.🤲🏻🌼

اگه تهران هستی ی متخصص ریه خوب میشناسم خدا سلامتی بده عزیزم

نه عزیزم تهران نیستم،قمم.از لطفتون خیلی ممنونم.🌼

إن شاءا... بهتر بشه،اما اگه خدای نکرده سرفه هاش خوب نشد،باید ببریمش پیش متخصص.اینجا هم دکترهای خوبی داره.

الهی  بیمارستانها و مطبها خالی از بیمار باشه و همه تن و روحشون سلامت باشه.

فکر و خیال و استرس من تمومی ندارنامروز رفتم مدرسه معلم گفت بمونید گفت دخترم کند رفتاره قبلش کلی تعری ...

عزیزم به نظرم معلمش اشتباه گفته. بالاخره بچه های کوچیک طول میکشه تا راه بیافتند. 

پسر من چند روز قبل مدرسه یه کلاسی میرفت. مربیش میگفت پسرت توجه و تمرکز نداره احتیاج به کار درمانی داره و طبیعی نیست. 

فقط چند روز بعد پسرم پیشرفت کرد و مثل قبلش نبود. 

شما هم از تعریفهاتون معلومه ماشاالله دختر باهوشی دارید فقط به زمان بیشتری نیاز داره. 

سلام.   دیروز پسرم اذیت داشت 

و من به کارام نرسیدم  اون برنامه ای که گذاشتم 

تمام تنم میلرزید از فشار روانی 

اومدم مغازه فیلم دیدم رفتم خونه شام خوردم و خوابیدم 

امروزم برنامه ندارم‌

صبح رفتم باشگاه. برم خونه نهار پسرم و خودم 

ببینم چی پیش میاد دیگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

این که نگرانی نداره بعضی ها حرکاتشون کنده، همسرم الانشم اصلا نمیتونه تند تند کاری انجام بده انگار مچ دست و پاشون نیاز به روغن کاری داره،دخترمم همینجوری.😂😂در عوض خیلی باهوش تمیز و ظریف کار هستن ،خط و  ریاضی و هنرشون عالیه. 

برعکس خودم انگار مفاصلم هرز باشن😅

قرار نیست همه آدمها مثل هم باشن

بادخترتون دست ورزی کار کنین کمی حرکاتش تند بشه البته بدون حساسیت که خودش فکر نکنه مشکلی داره

در قالب بازی و...مثلا چیزی بریزین زمین مسابقه بدین هر کس زودتر جمع کرد.

برای مرتب کردن اتاقش زمان تعیین کنین و...

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
فدات عزیزم بخدا به همین روزهای عزیز حاضرم نباشم ولی بدونم بچه هام خوشبختن آنقدر صبح گریه کردم که خدا ...

با خودت داری چکار میکنی!

بچه ها بیشتر از هر چیزی به والدین قوی و حامی نیاز دارن.

پایه شخصیت ما توی خونه گذاشته میشه.

اگر شما با چنین حرفی اینقدر بهم بریزی از بچه چه انتظاری داری.باید قوی بودن رو از کی یاد بگیره!

حتی اگر مشکل داشته باشه باید پذیرش و دنبال راه حل گشتن رو بهش یاد بدی.

محکم باش دختر 🤗

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این که نگرانی نداره بعضی ها حرکاتشون کنده، همسرم الانشم اصلا نمیتونه تند تند کاری انجام بده انگار مچ ...

بخدا کند نیست میگه خانم اگه بزرگ بنویسیم دعوا می‌کنه هی حس می‌کنه بد نوشته پاک می‌کنه 

نمیدونم والا 

با خودت داری چکار میکنی!بچه ها بیشتر از هر چیزی به والدین قوی و حامی نیاز دارن.پایه شخصیت ما توی خون ...

می‌دونم مشکل نداره از ی طرف تعریف مرد از ی طرف می‌گفت سریع نمیدوعه بابا بخدا من مادر ۳۰ ساله هم نمیتونم بدوعم مگه دونده ماراتون هستیم 

سلام صبحتون بخیر. 💝

من چند شبه تا میام تایپ کنم سریع خوابم میبره. 

دیروز ساعت ۷:۳۰ بیدار شدم. جارو دستی کشیدم. دو طبقه از یخچال و یه طبقه از فریزر رو تمیز کردم. 

اشفتگیها رو جمع و جور کردم. 

روز تمیزی اتاق خواب بود.‌ کمدها رو قبلا تمیز کرده بودم کشوها مونده بود سریع تو ده دقه جمع و جور کردم. 

خیلی لباس با دست شستم.

با پسرم کتاب خوندم و نقاشی کشیدم.‌

ناهار گذاشتم که برای شام هم ازش موند. 

اخر شب ظرف شستم برای صبحونه ی امروز همسرم سیرابی گذاشتم رو گاز. زیرش رو خیلی کم کردم و صبح اماده شد. 

داروهای بچه ها رو به موقع دادم. 

بالکن و سرویس رو شستم. 

بچه ها رو ۲۰ دقه بردم پیاده روی. 

🍁🍁🍁

امروز  سریع رختخوابها رو جمع و اتاقها رو مرتب کردم. 

همسرم یه کار جدید رو شروع کرده امیدوارم خوب پیش بره.‌

پسرم رو به مهد راهی کردم. 

در ادامه: لوبیا سبز خورد کنم. 

سبزی پاک کنم. 

بقیه سیرابیها رو بشورم و خورد کنم. 

برای پسرم کتاب بخونم. 

ناهار پلو ماش با گوشت چرخ شده درست کنم. 

داروهای بچه ها. 

یه کتاب جدید شروع کنم. 

برای خودم چیزهای مثبت رو یاداوری  و شکرگزاری کنم. 

حدود ۳۰-۱۵ دقیقه اشپزخونه رو تمیز کنم. 

🍁🍁🍁

2810