2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043113 بازدید | 88174 پست
سلام عزیزم یکی از اقوام با وجود دو بچه ی دبستانی به خاطر مسئله ی خیانت از هم جدا شدند چیزی که من از ...

من میخوام جدا شم

بابام از همه لحاظ پشتمه و حمایتم میکنه

اما ترسم از دوتا بچمه، با اینکه با پدرشون هم میونشون خوب نیست و پیش خودم هستن ولی بازم از این بابت نگرانم

من میخوام جدا شمبابام از همه لحاظ پشتمه و حمایتم میکنهاما ترسم از دوتا بچمه، با اینکه با پدرشون هم م ...

عزیزم ناراحت شدم برات ، با بچه خیلی سخته جدا شدن ، ولی چون پشتوانه داری زیاد سخت نمیگذره برات ، ولی تا جایی که میتونی سازش کن بخاطر بچه هات ( البته اعتیاد و خیانت ) بحثش جداس ، با مشاور درمیون بزار ❤️

منم داشتم جدا میشدم ولی تعهد گرفتم ❤️❤️

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ناراحت شدم برات ، با بچه خیلی سخته جدا شدن ، ولی چون پشتوانه داری زیاد سخت نمیگذره برات ، ولی ...

ممنون عزیزم

نه اعتیاده و نه خیانت

بحث سر یار و همدل بودنه 

من همیشه تنها این زندگیو هندل میکردم، همسرم هیچوقت همراه نبود. 

مغرور بود. 

شما چرا عزیزم؟ 

ممنون عزیزمنه اعتیاده و نه خیانتبحث سر یار و همدل بودنه من همیشه تنها این زندگیو هندل میکردم، همسرم ...

رفیق بازی زیاااااد که منم باعث شد تنها بچه ها رو بزرگ کنم ، ولی خوب مستقل شدم دیگه برامم زیاد مهم نیس ، البته الان یکم بهتر شده 

من میخوام جدا شمبابام از همه لحاظ پشتمه و حمایتم میکنهاما ترسم از دوتا بچمه، با اینکه با پدرشون هم م ...

سلام دوست عزیزم.امیدوارم هرچی که خیره براتون پیش بیاد.

هیچ کس به جز خدا و خودتون آگاه به زندگیتون نیست.اما اگر حتی یک نقطه ی مثبت و یا نور امیدی در اون می بینید و دارید،باز شاید بتونید بیشتر به تصمیمتون فکر کنید.

پستهای قبل ترتون رو میخوندم مسافرت مشهد رفته بودید،،،

حتماً خاطرات خوش هم داشتید،،،

بچه ها درسته که هنوز کوچکند اما شاید وابستگی یا دلبستگی به پدرشون داشته باشند.

شما هنوز خیلی جوان هستید و فرصت دارید برای ساختن زندگی تون.خصوصاً که میگید همسرتون مشکل اخلاقی و عاطفی ندارن.

شاید با صحبت کردن با یک مشاور کاربلد،طی چندین جلسه،مشکلتون حل بشه.

امیدوارم هرجا که بودید،همیشه حال دلتون خوب باشه و از زندگیتون راضی باشید.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

من ۲۰سال تجربه زندگی مشترک دارم 

همه جور مشکلات هم تو زندگی داشتم خیلی سختی کشیدم 

اما صبور بودم و در کنارش تلاشم رو کردم که زندگیمو درست کنم 

الان خداروشکر خیلی راضی هستم 

همسرم۱۸۰درجه تغییر کرده اصلا باورم نمیشه این همون آدمه 

به نظر من عجله نکن آخه دوتا بچه داری عزیزم 

به خدا توکل کن بسپار به خودش 

من به نیتت یه سوره یاسین و یه آیت الکرسی میخونم 

از خدای بینهایت مهربون میخام که مشکلت حل بشه و به آرامش برسی و بچهات زیر سایه پدر و مادر رشد کنند❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
رفیق بازی زیاااااد که منم باعث شد تنها بچه ها رو بزرگ کنم ، ولی خوب مستقل شدم دیگه برامم زیاد مهم نی ...

استقلال مالی برای خانم واجبه. 

بهترین کار رو کردی عزیزم

ان شالله همیشه در کنار همسر و دخترای عزیزت خوشبخت و موفق باشین عزیزدلم🌹

سلام دوست عزیزم.امیدوارم هرچی که خیره براتون پیش بیاد.هیچ کس به جز خدا و خودتون آگاه به زندگیتون نیس ...

سلام درنای عزیزم. 

ممنونم بابت دعاهای قشنگت🌹

اگه بخوام خدا رو شاهد بگیرم در این موضوع،  اره همیشه اگه پولی داشت بریز و بپاش میکرد، مسافرت سالی چندبار چه با بچه و چه بدون بچه رفتیم، هیچ چیزی نزاشت روی دلم بمونه و برام بهترینا رو میخرید. 

معتاد و خائن نیست، خسیس نیست. 

خاطره های خوب خیلی زیاد داریم. 

احتراممو همیشه داشت و ب خانوادمم همیشه احترام میزاشت. 

میدونم دوستم داره ولی این اخلاق بدش تموم این خوبیهارو شسته و برده. 

این آقا انگار با کارش ازدواج کرده توجه ای نه ب من و نه ب بچه ها نداره، تموم بار و مسئولیت خونه و بچه ها با خودمه و کوچیکترین کاری رو معتقده ک نباید انجام بده، از اونطرف توقع داره همیشه همه جا عین دسته گل باشه، از سرکار ک میاد بچه ها اروم باشن، صبحا من باید پاشم لباساشو بدم دستش بپوشه و همیشه میگفت من مردم و تو زنی من کارم چیز دیگه اس و توکارت خانه داریه، اگه من ازت توی کارم کمک خواستم اونموقع تو هم ازم کمک بخواه. 

خودم تصمیمم ب توافقیه با خودش هم ک درمیون گذاشتم موافقت کرد. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم من ۲۰سال تجربه زندگی مشترک دارم همه جور مشکلات هم تو زندگی داشتم خیلی سختی کشی ...

زنده باشی عزیزدلم🌹خیلی ممنونم❤

بابای خودم دقیقا اخلاقیاتش مثل همسرم بود، مادرم با اینکه شاغل بود و سه تا بچه داشت میدون خالی نکرد و الان بعد 23,4 سال بابام خوب شده. 

ولی خب من واقعا الان بهش نیاز دارم نه 20سال دیگه. 

سلاااامم عزیزم خوبین،خورشید خانمتون چطوره😘خوشحال شدم پستتون رو دیدم کاش بیشتر بیاین،خیلی وقتا یاد ش ...

سلام ممنون خدیجه جان

خوبیم شکر

مشغولیات روزمره وقتگیره و کمتر سرمیزنم.

شما خوبی؟ گل دختر و خانواده خوبن؟

این نیز بگذرد...                                                       
سلام درنای عزیزم. ممنونم بابت دعاهای قشنگت🌹اگه بخوام خدا رو شاهد بگیرم در این موضوع، اره همیشه اگه ...

عزیزدلم دوست باصداقتم...

خودتون چندین و چند اخلاق خوب از ایشون برشمردید که شاید آرزوی خیلی از خانمها باشه که همسرانشون این اخلاق و رفتارها رو داشته باشند؛ و دیگه اینکه خیلی از خانمها شرایط شما رو دارند،با این حال ما فقط میتونیم براتون آرزوی خیر و سعادت داشته باشیم چون هیچ کس از زندگی دیگری خبر نداره.

خودِ من هم با اینکه ازدواج عاشقانه ای داشتم،گاهی به جدایی فکر میکنم...این لحظات،برای هرکسی یا بهتر بگم هر خانمی ممکنه پیش بیاد که به این تصمیم برسه.

اما با این همه،،،یادمون باشه که هیچ انسانی کامل نیست و همه ی صفات خوب توی یک نفر جمع نمیشه،وظیفه ی زن و مرد اینه که نقاط قوت هم رو پر رنگتر کنند و نقاط ضعف رو نادیده بگیرند تا کاملاً برطرف یا کمرنگ بشن.(که البته خودِ من در این زمینه خوب نیستم)

از صمیم قلبم برای خواهر و دوست عزیزم آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیری دارم.

فرزندان گلتون رو از طرف من ببوسید.😘😊🤗

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

واقعا ناراحت شدم عزیزم 💔

انشاالله خدا کمکتون کنه، بهترین تصمیم رو بگیرین و براتون هر چی خیر و صلاحه همون پیش بیاد. 💚🙏

حتما در اولین فرصت با یه مشاور خوب صحبت کنید.

منم شبیه همین مشکل رو با همسرم دارم.

نه شرایط دقیقتون رو میدونم، و نه در خودم صلاحیت نظر دادن رو، اما خواهرانه میگم که هم شما سنتون کمه و هم همسرتون. به همدیگه زمان بدید. 

یادمه که گفتید همسرتون دارند دکترا میگیرند حتما فشار کار و درس روشون زیاده. به هر حال هیچ‌ انسانی کامل نیست و همونطور که گفتید ایشون هم ویژگی های مثبت زیادی دارند. 

الان بچه هاتون کوچیکن یکی دو سال دیگه حتما اوضاع بهتر میشه. 

عزیزدلم دوست باصداقتم...خودتون چندین و چند اخلاق خوب از ایشون برشمردید که شاید آرزوی خیلی از خانمها ...

قربون محبتتون مهربونترین❤

ندیده واقعا دوستون دارم و انرژی مثبتتون رو دریافت میکنم. 

بله درسته فقط خداست که کامله. 

امروز قراره شوهرم بیاد و حرف های آخرمونو بزنیم و توافق کنیم، بازم شاید شاید خواست خدا چیز دیگه ای شد. 

برام دعا کن عزیزم🌹

واقعا ناراحت شدم عزیزم 💔انشاالله خدا کمکتون کنه، بهترین تصمیم رو بگیرین و براتون هر چی خیر و صلاحه ...

ممنونم عزیزدلم🌹

شما تاج سرم هستین و نظرتون برام محترمه عزیزم. 

بله حتما قبل جدایی مشاوره میریم باهم. 

از لحاظ کاری واقعا مشغله داره، مسئول واحد یه بیمارستانه، استاد دانشگاه هم هست و دکترا شو هم داره دفاع میکنه

و علی رغم اینکه من دوست نداشتم ایشون تدریس کنن اما از اول مهر چند واحد برای تدریس برداشتن و کامل از خونه دور شدن. 

امروز عصر باهم میریم بیرون حرفهای آخرمونو میزنیم ببینم قسمت و مصلحت چیه

استقلال مالی برای خانم واجبه. بهترین کار رو کردی عزیزمان شالله همیشه در کنار همسر و دخترای عزیزت خوش ...

مرسی عزیزم ولی من منظورم مستقل بودن اینه بیشتر کارها رو خودم انجام میدم از آوردن و بیرون بردن بچه ها از خرید از تفریحشون چون میدونم شوهرم نه وقت داره نه حوصله ، خودم دارم بیشتر کارها رو انجام میدم ، شما هم سختیت همین الانه بزرگ تر بشن بچه ها وقت آزاد تری داری ، شرایط اقتصادی خیلی خرابه اکثر اقایون دو شغله هستن ❤️

2810