2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043186 بازدید | 88175 پست
سلام من تقریبا ۳ روزه دارم ی رژیم شوک یک هفته این میگیرم امروز روز سوم صبح تا ۱۰ خوابیدیم بعد صبحانه ...

سلام میشه در مورد رژیمتون توضیح بدین لطفا

تولد همه اشون مبارک باشه خدا به همه اشون سلامتی و عاقبت بخیری عطا کنه ان شاءالله🤲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاس و همه رو رفتم فقط مونده آزمون هی هر دفعه روز آزمون ی بهانه می‌تراشد و نمیرم ولی هفته دیگه سنگ ا ...

سلام ان شاءالله که میرید و موفق میشید، گرفتن گواهینامه یکی از چیزایی که سالهاست دوست دارم انجامش بدم و فرصت نشده ولی هنوز تو تصمیماتم هست و بیخیالش نشدم😌

سلام میشه در مورد رژیمتون توضیح بدین لطفاتولد همه اشون مبارک باشه خدا به همه اشون سلامتی و عاقبت بخی ...

مرسی عزیزم 

تو این یک هفته مصرف کربوهیدرات برحداقل میرسه و پروتئین بالا 

روزی نیم ساعت حداقل پیاده روی میکنم 

سلام ان شاءالله که میرید و موفق میشید، گرفتن گواهینامه یکی از چیزایی که سالهاست دوست دارم انجامش بدم ...

ممنونم عزیزم 

منم سالهاست میخوام گواهینامه بگیرم و تنبلی میکنم دیگه سنم بالارفته😔

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
ممنونم عزیزم منم سالهاست میخوام گواهینامه بگیرم و تنبلی میکنم دیگه سنم بالارفته😔

خواهش میکنم🌹 ولی سنتون چیزی نیست که تو ابن مورد بخواد مانعتون بشه من خودم ۴۱سالمه و تازه الان یکساله که شروع کردم خوندن زبان،بعضیا بهم گفتن دیره ،بعضیا گفتن برا چیته ،بعضیا هم مسخره کردن که مگه میخوای بری خارج یا مگه میخوای تو سفارت کارکنی؟ ولی جواب من این بود که دوست دارم یاد بگیرم و دیر یاد گرفتن بهتر از هرگز یاد نگرفتنه.

الان نمیدونین چه حس رضایتی دارم با اینکه شرایط درس خوندن برا من سخته ولی به خاطر همین حس خوب  یاد گرفتن و هدف داشتن میخوام تا جایی که بتونم ادامه بدم.

ببخشید خیلی طولانی شد☺️

خدا قوت🌹 خود تمیز کردن گاز و پشتش یه پروژه عظیمه😰خیاط هستین؟؟

ممنونم آره واقعا زمان برد

نه خیاط نیستم واسه خودم و دخترم گهگداری یه چیزایی میدوزم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام   برنامم برا امروز 

اتاق پسرم تمیز کنم  بازار شامه قشنگ ✅

🐸کالریم رو ۱۴۰۰ ببندم‌✅

🐸قهوه ✅

داروها ✅

🐸نمازا ✅

لباس خشک ها  تا زده بشه ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه .✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

نهار سوپ جو درست کردم  ✅ برا همسرم نمی دونم چی درست کنم    نهار اونم درست کنم ✅

باشگاه برم ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

رو سکو و دو سه تا پله ها مرتب بشه   پسرم کثیفشون کرد✅

جا کفشی  مرتب بشه ✅

پادری ها پهن بشه ✅

ظرفا تو ماشین چیده بشه و جا به جا بسه بعدش ✅

چند تیکه با دست بشورم ✅

گاز و کنار گاز مرتب بشه ✅

موهام اتو کنم ✅

حموم برم ✅

برم مغازه ✅

خونه برقی بشه  اتاق پسرم  اتاق خودم  پذیرایی و آشپزخ ✅

شام درست کنم ✅

امروز پسرم مهمون داره  پذیراییشون کنم ✅

بالکن مرتب سفره اینا رو بالکنه ✅

جانبی  ۳۰۰۰ تا عکس از گوشیم پاک کردم 

آشپزخونه رو دستمال کشیدم‌

لباس شستم‌و پهن کردم 

پارچه های اشپزخونه رو  شستم 

برا خواهرم سوپ جو بردم 

لباسم اتو کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
این مدلشه از روش می تونی بسازی خیلی خوبه

سوسن جان اینجا تراسه؟ یا بالکن؟ میخوام بدونم سقف داره یا بازه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
خواهش میکنم🌹 ولی سنتون چیزی نیست که تو ابن مورد بخواد مانعتون بشه من خودم ۴۱سالمه و تازه الان یکسال ...

ممنون عزیزم ک بهم دلگرمی دادین💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810