2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043176 بازدید | 88175 پست
بعد قشنگ همون موقع که رها میکنی و همه چی بهم ریخته مهمون میاد🤦🏻‍♀️😅

نه خونه ی ما مهمون سر زده نمیاد خدا رو شکر 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=344579727]اونم دکوراسیونی هنو نیومده   بعد اکه اون اچمد  یهه هفته کارس طول میکشه  بعد لامپ و ر ...[/QUOT

به سلامتی ان شاءالله🤗

باز خوبه تا اون موقع مدارس باز شده و پسرتون مدرسه اس راحتتر میتونید برید مغازه

[QUOTE=344579727]اونم دکوراسیونی هنو نیومده بعد اکه اون اچمد یهه هفته کارس طول میکشه بعد لامپ و ...

اره اخرای مرداد میشه 

شهریور می فرستم ظهرا خونه ی بابابزرگش تا این یه ماه بگذره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام صبحتون به خیر 

خانما اینجا بعد از تموم شدن کارها میاین گزارش میدین یا صبح اعلام میکنید چه کارهایی دارید و تاشب بررسی میکنید به کدوم کارها رسیدین؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام صبحتون به خیر خانما اینجا بعد از تموم شدن کارها میاین گزارش میدین یا صبح اعلام میکنید چه کارهای ...

هر دو  هر کدوم دوست داری    اینجا هر کسیرهر ژور راحته میاد می نویسه 

سلام صبحتون به خیر خانما اینجا بعد از تموم شدن کارها میاین گزارش میدین یا صبح اعلام میکنید چه کارهای ...

سلام صبح شما هم بخیر

هرطور خودتون راحتین میتونین گزارش بدین. بعضیا اینجا مینویسن و بعد میان میگن کدوما رو انجام دادن که نظر چند نفر از دوستان اینه اینطور یه جور تعهد میشه براشون که اون کارا رو انجام بدن👌

بعضیا هم آخر شب میان میگن چه کردن .

خدا رو شکر☺️ولی برا من میاد یا یهویی در خونه رو میزنن یا زنگ میزنن میگن داریم میایم و چون نزدیکن باز ...

گآهی حتی فرصت نمیشه اون پیژامه گل گلی رو عوض کنیم...

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

سلام دوستان خوبم ⁦

امیدوارم حالتون خوب باشه. ⁦❤️⁩

چند روز نتونستم همراهتون باشم. امروز بالاخره فرصت کردم رفتم بازار و گوشیم رو درست کردم. 

بعدا میام کامنتهاتون رو میخونم. 

✨✨✨

صبح یه پیرهن واسه دخترم گرفتم به قدری زشته که نگو. 🥺 بعد از ظهر مجبورم بازم برم بازار و عوضش کنم. اون مغازه کلا لباسهای بچگونه اش قشنگ نبود چون وقت فروشنده رو گرفتم روم نشد که دیگه ازش خرید نکنم. 

راستی ما اومدیم خونه ی جدید هنوز همه جا رو کامل نچیدم. کم کم میام اینجا مینویسم و انشالله کار رو جلو میبرم. 

برنامه ی امروزم از ساعت ۴ شروع میشه: 

مرتب کردن

درست کردن شام 

سالاد

خرید یه دفتر یادداشت

اگه شوهرم قبول کرد برم بازار 

وسایل اتاق خواب رو بذارم تو کمد 

مرتب کردن لباسهای بچه ها 

شستن لباس با دست 

حموم هم برم

شب باید بیام گزارش بدم. 

2810