2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
سلام عزیزم‌.من عکس گرفتم از پستتون،توی ایتا،توی گروهها و برای ادمین کانالهایی که عضوم میفرستم،بقیه ی ...

نمیدونم چطور شده آخه 

عربستان برف میاد 

پاییز تموم شده یه قطره بارون نیومد 

زمستون همه با تی شرت تو خیابون

سلاااام به همه😍😍
پنجشنبه از محل کارم با دل درد و کمر درد شدید برگشتم خونه. دخترم هم سرما خورده بود. خداروشکر ناهار حاضر بود. صرف شد ، یه مفنامیک اسید خوردم و رفتیم خوابیدیم.
با کساااالت فراوان بیدار شدم خودم و دخترم مریض بودیم، وضعیت خونه هم قرمز بود و این بدجوری رو مخم بود
تازه شام خونه مادربزرگ دعوت بودیم که چون دخترم مریض بود نرفتیم که بچه های دیگه مبتلا نشن☹☹
دیدم این طوری نمیشه، باید پاشم ، شیطونو لعنت کردم و کارامو شروع کردم. 
☘ اول دور آشپزخونه رو مرتب کردم، گاز رو پاک کردم، ظرفا رو شستم، سینکو شستم و خشک کردم، روی کابینت ها رو با اسپری پاک کردم و تمام.
🌱 بعد اومدم دور هال که پر از اسباب بازی و. .. بود جمع و جور کردم رو مبل ها و جلو مبلی ها و میز تی وی رو گردگیری کردم
☘بعد رفتم اتاق خواب ها رو مرتب کردم
🌱سرویس بهداشتی شسته شد
☘دو دور لباسشویی رو روشن کردم و غیر از لباس ها چادر نماز و ملحفه و پتو هم شسته شد.
🌱کل خونه جاروبرقی شد
☘چای دم کردم خوردیم
🌱شام ساده (پوره سیب زمینی) صرف شد.
☘کل این کارها حدود دو ساعت طول کشید ولی کلی روحیه ام خوب شد
دیگه بقیه شبو به دخترم رسیدم و بازی و غذا و. ..
بعدم فیلم اورکا رو دیدیم
خدایا بخاطر همه چی شکرررر❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز:
کار زیادی نداشتم چون شب قبل خونه مرتب شده بود و از خونه مادربزرگ غذا فرستاده بودن و ناهار داشتیم.
🌿صبحانه آماده شد، صرف شد،  ظرفاش شسته شد
☘اسپند کردم
🌱با دخترم بازی کردم
🌿براش آب میوه گرفتم و پسته و بادوم مغز کردم
☘رفتیم حموم
🌱ناهار خوردیم، خوابیدیم
🌿من زودتر بیدار شدم و تدارک شام دیشب و ناهار امروزو دیدم
☘چای دم کردم
🌱ظرفا رو شستم
🌿ویروس سرما خوردگی هنوز تو خونه ما هست. به همین خاطر چندتا شلغم گذاشتم برای بعد از شام.
☘شام صرف شد و جمع شد.
🌱 لباس های فردا رو آماده کردم
🌿کیفمو مرتب کردم و خرت و پرتای اضافی رو خارج کردم
🌱ظرفای شامو شستم
☘آشپزخونه رو یه نظمی دادم و کرکره رو دادم پایین
🌿موهامو اتو و صورتمو اصلاح کردم.
🌱یه مبلغی باید واریز میکردم که انجام دادم ولی بدلیل ناکافی بودن موجودی ناموفق بود😜😬
اومدم بسته مکالمه و نت بخرم اونم نشد😅
☘یه برنامه کلی (آشپزی و خرید و متفرقه) واسه طی هفته چیدم.
و بعد با دعوا و زور دخترمو خوابوندم و خودمم بیهوش شدم😬

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

اینم بگم دیشب از وقتی نیت کردم و کرکره آشپزخونه رو پایین دادم خدااااشاهده شونصدبار دیگه رفتم تو آشپزخونه و شونصدتا تیکه دیگه ظرف شدم🤣🤣🤣 

شما هم همش تو آشپزخونه اید؟

دوستانی که می‌آیین میخونین، انرژی میگیرین میرین، اگر براتون امکان داره، قطع کننده این زنجیره نباشین، ...

سمعا وطاعه ،    من از همونام که مرورگری،مرگی خلاصه هرچی غیر از روزمرگی دارم ،    

خداروشکر روز مادر پروپیمونی بودصدهزار مرتبه حمدوسپاس الهی، کادوی خردکن بصورت سوپرایزی خواهرومادرم هدیه کردن، پدرمم دوسری کادو روز زن تقدیمم کرد ،همسر هنوز پولی نگرفته انشالله بوقتش جبران میکنه، کمی مطالعه علمی مورچه وار دارم درراستای هدفم،

کارای تمیزکاری هم درحدمعمول.

سلام دخترا  روزی که گذشت... کلی ظرف شستم  گاز رو سرسری پاک کردم   ظرف نعنا و ترنج ...

تا سه شنبه گزارش داده بودم 

از چهارشنبه تا جمعه 

لباساشسته ،پهن،تا،اتو شد 

کلی ظرف شسته شد 

روغن تراپی مو و بدن(خانوادگی) -حمام-ماسک مو -مرطوب کننده و ابرسان

خریدعمده از بنک داری 

پرداخت قبوض 

قورت دادن ۳قورباغه ی زشت و گنده توسط مامان و همسر 

غذاهای پخته شده :اش رشته-ماکارونی -فلافل 

یه پیراهن ‌‌ویه کیف پول هدیه گرفتم 

Wcا اساسی تمیز شد 

از مغازه ای که بخاطر تغییر شغل اجناسشو حراج کرده بود کلی وسیله برای دخترم خریدم

چندتا پادکست و فایل بارگذاری شد 

چندین بار با مدرسه موردنظر تماس گرفتیم ولی پاسخگو نبودن (لعنتیا

کلی پیام تبریک برای دوستان و اشنایان و سایر وابستگان ارسال کردم

..... و

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

دوستای عزیز سلام روزتون بخیر 😍😍

مرسی که چراغ اینجا رو روشن  نگه داشتین 

من با توجه به اینکه قبل عید ممکنه خونه نباشم 

و شاغلم برا خونه تکونی و سخت میشه 

تقریبااااا از همین الان ریز ریز شروع میکنم 

برا همین یه سری سوال دارم که کارمو سهل تر کنه 

مثلا اونروز جرم گیرو گذاشتم رو سینک نگو چکه کرد و لکه شد😭😭

با چی میره؟؟

جرم گیر شیرالات چیزی میشناسین؟؟

گازم فک کنم چدن نیس غیر فاضلاب بازکن چیه چیزی پیشنهاد دارین؟ با توری هودم 🤔

کابینتا هام گلاس سفید با اب وایتکس اوکی؟

سوالی یادم اومد میپرسم باز😍✋

🌱در ادامه..

🔹ظرفها شسته شد+جمع شد

🔹لیست دادیم همسر رفت خرید.

🔹کلی هسته زردآلو شکستم و تفت دادم

🔹خریدها جابجا شد

🔹دو دور لباسشویی روشن شد و لباس اتو شد

🔹وسایل سفر دخترم آماده شد. 

🔹به سامانه های کاری سر زدم.

🔹به چند نفر مشاوره و انگیزه دادم واسه آزمون

🔹ساعت 4صبح دختر جان راهی شد.

🔹امروز اول صبح ماسک گذاشتم صورتم (ته قوطی عسل چند قطره آب ریختم، رقیق شد و شد ماسک😁)

🔹گاز تمیز شد

🔹دوتا از سرشعله ها جرمگیری شد

🔹سفره دم دستی شسته شد

🔹زباله ها تفکیک شد

🔹لیست کارهای این هفته نوشته شد.

🔹ریخت و پاش های دخترجان جمع شد وهمه جا مرتب شد

🔹روبالشی کشیده شد

🔹ملحفه دوخته شد+همزمان ادامه اسنودن رو دیدم

🔹چند تا فیلم دانلود کردم و چند دقیقه ازش دیدم(مادر پسری دیگر+انیمیشن روح)

🔹دوتا 🐸زشت قورت داده شد😬

🔹عصر کمی خوابیدم، بلند شدم نمیدونستم صبح یا عصر، کلی طول کشید تا بالا اومدم🥴😂

🔹صورتم رو با پوست موز ماساژ دادم.

🔹بخور گل محمدی دادم صورتم

🔹چند ساعتی در مورد دانستنی های بلوغ دختران تحقیق کردم واسه شون کلاس اختصاصی بذارم(کلاسشون مختلط، سرکلاس نمیشه) 

💚خدای عزیزم

به من کمک کن اگر قرار استچ یزی را به فراموشی بسپارم،

آن بــدی‌هـایِ آدم‌هـای بــدِ زندگی‌ام بـاشد✨

🌺شاد باشید‌🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دوستای عزیز سلام روزتون بخیر 😍😍 مرسی که چراغ اینجا رو روشن  نگه داشتین  من با تو ...

سلام

کابینت رو من با چند قطره مایع ظرفشویی تمیز میکنم، بعدش دستمال مرطوب چند بار میکشم تا برق بزنه. 

سرشعله ها، اسپری مخصوص خریدم، اسپری میکنم بعد از چند دقیقه با سیم میشورم خیلی عالیه. 

شیرآلات، سرکه و جوش شیرین خوبه. تیرک هم خوبه ولی باید سریع بعدش آب بکشی وگرنه سیاه میکنه

برای اون لکه، شنیدم جلاسنج پاک میکنه. بازم با تجربه ها نظر بدن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این چالش دست بوسی مامانها رو معلم دختر کوچیکم براشون گذاشت ولی من شرکت نکردم تا امروز، نمی‌دونم چرا ...

با فعالیت‌های پرورشی معلم فرزندتان همکاری کنین🙂حرف معلم اگر زمین بمونه اول از همه فرزند خودتون ضرر میکنه. و.... 

این قضیه خیلی گسترده ست در این مقال نمیگنجد😁

خدا قوت بانو جان ، به روی چشم  ممنون میشم در مورد ماسک های صورتت و نوع پوستت اگه فرصت کردی بیش ...

سلامت باشی😘💚🌺

پوست من خشک، هر چیزی که دم دست باشه، باعث رفع خشکی بشه استفاده میکنم 

ماست و نشاسته

عسل

پوست میوه ها

سفیداب و آبلیمو

بخورها 

بستگی به مواد غذایی خونه داره😁

در کنار اینها سعی میکنم یبوست نداشته باشم و آب به اندازه کافی بخورم

یه زمانی لعاب شنبلیله هم میذاشتم خیلی خوب بود

بسیاررر زیباست،مبارکتون باشه خیلی خوش سلیقه هستید.الهی به خوشی و سلامتی استفاده کنید.😍👌🏻

درنای عزیزم قطعا نگاه شما زیباست عزیزدلم ♥️♥️

ممنونم بهترین ها نصیب قلب پاک خودتون 😘♥️

سلام دوستان خوبم ♥️

من امروز حدود ساعت هفت و نیم رسیدم خونه. کلاس داشتم.بعد با همسرم رفتیم خرید میوه و سیب زمینی و پیاز. شهر شما هم قیمت میوه بالا رفته؟ 😵😵😵نارنگی یافا کیلویی 45 تازه از یه مغازه ای که منصفه 😒

بقیه چیزها هم گرون بود، واقعا وقتی قیمت کل رو گفت تعجب کردم قبلا با نصف این مبلغ خرید میکردم. 

ان شاء الله که خدا هیچ مردی رو شرمنده زن و بچه نکنه 🙏

رسیدم خونه دخترم آبریزش داشت، امتحان هم داشت، خیلی هم حساسه رو درسش، هم خوند هم غر زد که خسته م و مریضم 😖😖😖

شام قیمه داشتیم خداروشکر، خوردیم 

ظرف ها رو شستیم 

یه جمع و جور مختصر انجام دادم 

فلفل دلمه ریز کرد همسرم، فریزی کردم. 

ذرت هم پختم برای خوراکی فردای بچه ها 

دو جز قرآن تا آخر هفته باید بخونم ان شاء الله.

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پرپول 

التماس دعا ♥️

دوستای عزیز سلام روزتون بخیر 😍😍 مرسی که چراغ اینجا رو روشن  نگه داشتین  من با تو ...

سلام عزیزم خوبی 

لک روی سینک من یکبار اینجورشد به مروز زمان خودش محو شد چندباری شستم بانواع شوینده ها 

برا شیرآلات مایع طرفشویی رو با سرکه و جوش شیرین قاطی کن بشور خوبه