2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
بعد چند ماه دوباره متوجه شدم شوهرم گهگاهی بازم مواد میکشه اما دیگه تحت درمان بودم،دعوا و مشاجره هام ...

احسنت به شما👌👌

شما نمونه یه زن قوی و توانا هستی 

دوست خوبم اینجا باش و سعی کن بنویسی، نوشتن به ذهنت نظم میده و متعهدت میکنه کاری که بایستی انجام بشه رو انجام بدی 

موفق باشی ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبم ♥️

من تازه رسیدم 

سر راه یه کم خرید داشتم دیر شد. 

یه عالمه کار دارم 

جارو برقی 

گردگیری 

ظرف شستن

شستن سرویس 

چای دم کردن 

حموم برم

شام درست کنم  احتمالا زرشک پلو با مرغ درست کنم برای خودمم بادمجون سرخ کرده 😋

سبزی خوردن گرفتم پاک کنم 

ماشین بزنم 

چه قدر کاره 😑😑😑

تموم شد میام گزارش میدم 

بعد چند ماه دوباره متوجه شدم شوهرم گهگاهی بازم مواد میکشه اما دیگه تحت درمان بودم،دعوا و مشاجره هام ...

همه خانمهایی که اومدن توی این جمع، خاص بودن به این معنی که هدف دارن و دنبال ارتقای خودشونن،آدم‌ها در کنار همدیگه سریعتر و بهتر رشد میکنن، به جمع ما خوش اومدین،💚

تبریک میگم بهتون که سخت‌ترین،اصلی ترین و محکم‌ترین قدم رو برداشتن،« پذیرش شرایط خود» 🌺🌺🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام بر همگی

تولد حضرت فاطمه و روز زن رو به شما دوستان خوبم که نمونه ای  از بهترین زنان و مادران هستین، تبریک میگم، ان شاء الله همیشه شاد، سلامت و پر انرژی باشین

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام عزیزم  دستور نخود آب رو میدی لطفا ♥️

سلام.

تا جايي كه من متوجه شدم چندمدل نخوداب آب داریم که یا بی گوشته یا با گوشت-یه سریاش توش بلغور داره 

واسه من بدون گوشت و بلغور بود 

تو دستورایی که دیدم رب نداشت ولی من زدم 

پیاز و زردچوبه و روغن محلی و رب رو باهم تفت دادم گلپر ‌وسبزی معطر و اویشن و یکم زیره رو اضافه کردم 

آب ریختم وقتی جوش اومد نخودای خیس خورده رو اضافه کردم و گذاشتم‌بپزه 

موقع سرو ابلیمو بهش زدم 

شبیه ابگوشت بدون لوبیا ‌وگوشت میشه

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام دخترا 

روزی که گذشت...

کلی ظرف شستم 

گاز رو سرسری پاک کردم  

ظرف نعنا و ترنجبین و قند و شکر و نمک و مایع دستشویی و ظرف شویی رو پر کردم 

سفره بزرگه رو شستم (قورباغه)

برای شام استانبولی گذاشتم (غذای مورد علاقه ام )

نکته برداری جلد دوم کتابم انجام شد 

از خوانش گروهی ۸۰صفحه مطالعه شد

یکی از کشوها رو ریختم بیرون از اول سروسامون دادم 

اومدم خودمو بیشتر تحویل بگیرم و کیک درست کنم  دیدم موادشو ندارم با مماخی اویزون یه لیست خرید نوشتم 

با مامان تماس گرفتم روزشو تبریک گفتم 

یه مقدار چت کردم با رفقا 

بقیه ی زمانمم صرف بچه داری شد 

دخترا روزتون مبارک

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
خیلی ممنونم🌻😍

خوش اومدی بانو جان 

دقیقا ما آدم ها نسبت به نقش ها و وظایفی که در قبال دیگران داریم انگیزه میگیریم برای زندگی 

و خدا رو شکر که تونستی به بهترین نحو در تقش و جایگاه خودت بمونی بانوی قوی 

سلام دوستان خوبم 

صبح همگی بخیر ♥️

تولد حضرت فاطمه مبارک 

روزتون مبارک

سایه پر مهرتون مستدام ♥️♥️🌹🌹

من دیروز کارها رو کردم ولی آنقدر خسته شدم که دیگه نیومدم گزارش بدم 

امروز کلاس دارم 

خونه تمیزه البته ان شاء الله که تمیز بمونه 😑

شام باید درست کنم، لوبیا پلو درست میکنم. 

لباسها هم باید تا بشه، فرم بچه ها اتو بشه 

البته نمیدونم به این دو تا مورد آخر برسم یا نه 

بستگی داره کی برسم خونه و خسته باشم یا نه 

روز خوبی داشته باشید 

التماس دعا دارم تو این روز عزیز ♥️