2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم.امیدوارم حالتون روز به روز بهتر بشه. من به حدیث کساء خیلی اعتقاد دارم،اگه خواستید شما هم ...

سلام عزیزم خیلی ممنون .حتما امتحان میکنم فقط خوندنش شرایط خاصی داره؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
بچه هایه سوال من تازه این تلپیکوپیداکردم وچهارهزاروصدوبیس صفحه خیلی سختمه که ازاولش شروع کنم بخوندن ...

من خودم هم نتونستم همرو بخونم .وقتهای که تو ماشین یا مطب دکتر یا آرایشگاه وقت اضافه دارم میخونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر والا این چند روز تعطیلی همش بیمارستان بودم و دیروز هم خونه بابام اینا ...

سلام

شما حتما خیلی خوب رگ خواب همسرتو میدونی.ازش استفاده کن.

یکی با عزیزم جانم به کار میفته.

یکی باید هندونه بدی زیر بغلش و ازش تعریف کنی.

همسر شما کدومه؟

این نیز بگذرد...                                                       
سلام بچه ها خب ازامروزم بگم صبح ساعت نه نیم بیدارشدم گوشی هفت زنگ خور دولی خاموشش کردم باز خوابیدم ب ...

ماشالله خانم فعال

انرژی گزارشت خیلی خوب و بالا بود!👌👌👌

این نیز بگذرد...                                                       
مهمونهام معلوم نیست فردا بیان یا یه روز دیگه. خوشبختانه امروز نمیان.  بچه ها من تا یه چیزی ...

عزیزم ماشالله با ۳تا بچه موچولو خیلی خوبی.

توقعت رو از خودت بالاتر نبر‌.

خیلی خوبی تو

این نیز بگذرد...                                                       

🌹🌹

همیشه بچه ها ساعت ۵ برای شیر بیدار میشدن حالا امروز که من خواستم نماز صبح اول وقت بخونم اونا هم خواب موندن و کلا دیگه بیدار نشدم 😅

کارهای امروزم: 

خوندن قضای نماز صبح✔️

خیسوندن لوبیا✔️

۱۵ دقه هر روز یه مطلب علمی بخونم تا یه هفته دیگه( زمان کمیه بعد انشالله زمانش رو بیشتر میکنم). 

دارو خودم

داروها و قطره دوقلوها

داروهای پسر بزرگم

لکه گیری مبل

نیم ساعت کارتون زبان اصلی

شستن لباس

به یکی از اقوام همسرم زنگ بزنم

به مادربزرگم زنگ بزنم

ناخن بچه ها

پسر بزرگم رو ببرم حمام 

به هیچ وجه باهاش تند برخورد نکنم و صبور باشم

کمی باهاش بازی کنم 

یه قصه از کانال قصه خوانی براش دانلود کنم 

اینا یادمه شب هم بیام اینجا گزارش بدم. 🥰

سلام 

پرده ها رو شستم  یه پرده دیگه گزاشتم خیس بخوره امروز بشورم.فرش آشپزخونه مونده بود اونو شامپو فرش کشیدم وقشنگ سابیدم .🤪🤪🤪.جاروبرقی کشیدم .کلی ظرف شستم .رسیدگی به بچه ها نهار میوه شربت حمام ....یه مهمون ناخوانده داشتم اومدن پذیرایی شدن رفتن .رفتیم نمایشگاه لوازم التحریر البته چیز زیادی لازم نداشتیم فقط چند مورد که معلم جدید پسرم گفتن خریدیم .رونق قبلی رو تو نمایشگاه ندیدم وقیمتها سربه فلک کشیده .یه نکته خیلی مثبت داشت این نمایشگاه که ورودی نمایشگاه یه غرفه گل طبیعی  باز کرده بودن اول برای دل خودم یه گل خوشگل خریدم البته با اصرار همسرم ومن کلی ذوق کردم 😍🤩😍🤩بعدم یه دور زدیم رفتیم فروشگاه شهروند وخرید کردیم واومدیم خریدها جابه جاشد تاحدودی بقیه الان میرم.مرغ ها خرد شسته وجابه جاشد.بعدشام بازم مهمون داشتم پذیرایی شدن ورفتن .ظرفهارو شستم وخوابیدم .راستی جامدادی که توذهنم بود پیدا نکردم باید برم کتابفروشی اونی که دیدم بخرم تا تموم نشده.

🩵🩵🩵🩵🩵🩵خدایا آرزوهای من در دست توست پس برآورده کن 🩵🩵🩵🩵آمین🙏🙏🙏🙏

سه شنبه جون سلام پرقدرت اومدم 🫡🫡🫡

سلام  پرده ها رو شستم  یه پرده دیگه گزاشتم خیس بخوره امروز بشورم.فرش آشپزخونه مونده بود ا ...

عزیزم یه سوال ببخشیدشماهاهمسراتون چراروزا خونه ان؟شیفت شبن همشون؟؟واقعاواسم سوال بزرگی شده😂