2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
خانمی برای جرم زدایی لباس شویی چی خوبه استفاده کنم ؟؟ درش هم جرم گرفته ی زره 

من تجربه خودم بگم قبلا قرص جرم زدا میگرفتم که این سری گفتن وارداتی بود وفعلا نیومده قیمتش گرون شده.من مخلوط سرکه سفید وجوش شیرین زدم خوب بود که سرویسکار لباسشویی بهمون گفت.

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه خودم بگم قبلا قرص جرم زدا میگرفتم که این سری گفتن وارداتی بود وفعلا نیومده قیمتش گرون شده.م ...

مرسی عزیزم 

برای روی درش همین رو بزنم 

چطوری استفاده کنم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یه اسپری سیف قرمز هست که خودم استفاده میکنم عالیه اسپری بنفش سیف هم هست که شاید سالی یکبار ازش استف ...

سلام گلم خوش برگشتی مسافرت خوش گذشت؟بله اتفاقا سیف قرمز هم داره امتحان کنم ببینم چی میشه .همینه؟؟؟

مرسی عزیزم  برای روی درش همین رو بزنم  چطوری استفاده کنم

بله من قسمت جا پودری ریختم وزدم یکساعت بدون لباس کار کرد وقتی تموم شد درشو بازکردم وبا یه دستمال خشک همه جاش خشک کردم .وتمییز شد البته جرم زیادی هم نداشت.از بیرون هم با شیشه پاک کن قسمت شیشه ای پاک کردم .دولیوان سرکه ریختم با ۳قاشق جوش شیرین