2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043718 بازدید | 88182 پست
ممنون عزیزم . با این توصیفتون به فکر رفتم ....فرشته ...خیلی قشنگ گفتید  فعلا ذهنم خیلی خیلی ...

پاییز جان سلام ان شالله برگردی پیشمون ❤❤❤❤ 

دلتنگت بودیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بارانه عزیزم دوست مهربونم که همیشه جویای حالم بودی و بهم لطف داشتی  آن شاءالله که شمام ه ...

چه خوب کردی برگشتی عزیزم♥♥♥

به نظرم اینجا موندن و  انگیزه گرفتن از بچه ها،  به خوب موندن حال دلت کمک بزرگی میکنه،  تصمیم خوبی گرفتی که به اینجا برگردی♥♥♥

ممنونم...واقعاپدرم آدم بسیار شادی بودن ...پرررر انرژی... تو یه جا بندنمیشد.... واقعا اون تصادف لعنت ...

تسلیت میگم بانوان

روح پدر گرامی تون قرین رحمت و آرامش الهی

دعای خیرشون بدرقه زندگی شما و گل دخترا

سلام

🔹دو روز گذشته بیشتر وقتم به مشاوره شغلی گذشت+مطالعه اجباری+فیلم دیدم

🔹دندانپزشکی رفتیم، 45دقیقه نشستیم و دکتر نیومد ما هم به نشانه اعتراض بلند شدیم، منشی هر چی اصرار کرد هم نموندیم، نوبت زدیم برای 4شنبه

🔹دیروز کتابهای اهدایی رو بردیم کتابخانه ولی تا رسیدیم تعطیل شد

🔹یه دور توی شهربازی زدیم

رفتیم پارک بانوان عصرانه خوردیم

🔹شب هم خانوادگی رفتیم کوهستان پارک، یه بستی خوردیم و برگشتیم

🍀اما امروز

🔹گوشه کنارا مرتب شد+جارو

🔹همه جا گردگیری شد+تمیز کردن آینه ها+تمیز کردن آشپزخانه

🔹لباسشویی روشن شد و لباسها خشک و جمع شد

🔹کیسه جارو خالی +اسفنجش شسته شد

🔹جاروبرقی رو با بلوور باد گرفتم و حسابی گردگیری کردم

🔹گلها آبیاری شد

🔹بقیه وقتم  روی  پروژه درسی کار کردم امیدوارم تا آخر هفته جمعش کنم و بیشتر از این خودم رو سرگردونش نکنم

شادباشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
وقتتون بخیر. 🌼🌼 من صبح زودتر بیدار شدم یه اداره ای کار داشتم رفتم و برگشتم.  یکی از کارمندا ...

امروز بالاخره داخل کابینتها رو تمیز کردم. 🙂 

حیاط رو شستم و داخل رو جارو برقی زدم. 

به دوستم زنگ زدم دیدم شماره اش مسدود شده. اصلا نمیدونم از کی مسدوده و چرا. ☹️

متأسفانه خونه شون اون ور شهره حالا حالاها نمیتونم بهش سر بزنم و من فقط همین یه شماره رو ازش داشتم. 😞

مربا رو هنوز درست نکردم الان میرم سراغش. 

ظهر با زحمت زیاد تونستم پسر بزرگم رو بخوابونم و خودمم یه ساعت استراحت کردم. 

خدا رو شکر دوقلوها رو هم تاره خوابوندم.  

چند مدته دارم به پسرم یاد میدم بعد غذا بگه خدا رو شکر، تشکر کنه و ظرفش رو بذاره رو کابینت. 

تو این هفته هم میخوام عادتش بدم به باباش شب بخیر بگه. همیشه به من میگه ولی به باباش نه. 🙄

راستی متوجه شدم یکی از مهمترین تلف کننده های وقتم همین گوشی و نته‌. میخوام محدودش کنم  امیدوارم که از پسش بربیام چون خیلی از انرژی و وقتم رو میگیره. 

سلام من از ۹ بیدارم صبحانه آماده و خورده شد 

سیب زمینی گذاشتم بپزه برای کوکو النا قرار بود ۱ بره کلاس که کنسل شد کلی حالش گرفته شد 

مربای انجیر درست کردم 

گاز کامل برق افتاد 

کتری شستم اساسی آشپزخونه گردگیری شد 

کل خونه گردگیری و جارو شد 

رفتم لباس بچه ها رو گرفتم تونیک و شلوار مامانم داد بردم خونشون شانس تنگ بود و جا نداشته بود مجبور شدم من بردارم 

با خواهرم رفتم کلاس رانندگی حقیقتا سخت شده 

رفتم ی دانتل برای لباسم گرفتم بده بین آستین لباس تا گشاد بشه از مزایای خرید اینترنتی خخخخ

کره بادام‌زمینی و ارده شیره گرفتم 

بعد شام اومدیم خونه دوباره باید فردا برم خیاطی 

سلام به همگی.

بچه ها یه مشورت بدین لطفا،، یکی از همکارام ازم سه تومن قرض خواسته. خانم هست و تقریبا هم سن مامانم. ارشد میخونه و برای کارای آزمایشگاهیش پول کم آورده. نمیدونم برمیگردونه یا نه😅 کلا خیلی ولخرجه واصلا به همین دلیل حتی یه پس انداز کوچیکم نداره. حالا بنظرتون چیکار کنم؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام من چندباری اومدم تو این تاپیک ولی کسی جوابمو نداده

اگه میشه منم تو جمعتون پذیرا شین🥺 تا خونه زندگیم مرتب بشه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

سلام سلام 

ی گزارش بدم هرچن ناقص ولی اشکال ندار

امروز صبح تا ساعت 2 بعدازظهر بیرون بودم

نهار خوردیم ی کم استراحت کردم

ماسک صورت گذاشتم

لباسا جمع شد

جارو زده شد

دستمال کشی کامل انجام شد اتاق ها و پذیرایی

ظرفها شسته شد

جا ادویه خالی و تمیز شدن

کمدها تمیز شد

درها تمیز شد

مبلمان تمیز ‌شد

لوازم برقی و آون توسترو یخچال تمیز شد

گاز تمیز شد

کابینتها تمیز شد

دستشویی شسته شد

آشپزخانه کامل مرتب وتمیز شد

رفتم حمام 

شام آماده شد

شام خوردیم

ظرفها شسته شد

نهار فردا پسرم آماده کردم 

برنم نماز بخونم وبخوابم

آهاا برای چن روز همسرم مرخصی  هستن و خونه  برام کمک شده دستش درد نکنه استراحتم بیشتر شده ی سری از کارا رو انجام میده صبح پسرمو میرسونه و ی سری از کارای خونه ک لازم باشه انجام میده منم استراحتم بیشتر شده

چن روز پیش مهمان داشتم و خیلی وقت بود ک خیلی کم استراحت داشتم و بدنم واقعا خسته شده بود جوری ک اون روز پیش مهمانا چن بار میخواستم بخورم زمین روز بعدش دیگه همسرم مرخصی گرفتن و من رو مجبور ب استراحت کرد مثل بچه‌ها بالا سرم وایساد تابخوابم😀 اصلا باورم نمیشه از ساعت 2 بعدازظهر خوابیدم تا 6 بعدازظهر شب هم 10 خوابیدم تا ساعت 12ظهر خیلی برام عجیب بود هیچ وقت اینقدر نخوابیده بودم ولی واقعا بدنم نیاز داشت

شب بخیر 

بهترینا رو براتون آرزو میکنم

سلام به همگی. بچه ها یه مشورت بدین لطفا،، یکی از همکارام ازم سه تومن قرض خواسته. خانم هست و تقریبا ...

سلام عزیزم من باشم نمیدم بلاخره باید خودش از قبل فکرشو میکرد و کمتر ولخرجی میکردن

ولی در صورتی هم ک دیگه خیلی کارشون گیره و کمک شما میتونه کارشو جلو بندازه و خوش حساب هستن هیج اشکالی نداره ثواب هم داره

سلام من چندباری اومدم تو این تاپیک ولی کسی جوابمو نداده اگه میشه منم تو جمعتون پذیرا شین🥺 تا خونه ...

سلام رزمینیاتوری خوش اومدی

اینجا همگی کنار همدیگه هستیم تا ب زندگیمون نظم و ترتیب بهتری بدیم

باش تا در کنار هم بسمت جلو پیش بریم