2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043538 بازدید | 88177 پست
خانما ی سوال دارم شما معمولا تایم لباسشوییتون رو روی چند دقیقه تنظیم میکنید؟  خودم حدود 45 ...

عزیزم من روی 30 دقیقه میزنم. ماشینم ال جی هست. تمیز هم میشوره، البته که تند تند لباس ها رو عوض میکنیم یه روز در میون هم ماشین میزنم 

[QUOTE=304945159]دلبرشیوا جان کجایی همشهری؟ خیلی وقته نیستی دوست خوبم[/QUOTE.

سلام عزیزم خدوج جون، والا اون کاربریم که فعلا دراسارت به سر میبره، اینجام فعلا ازگرما ذوب شدم نای راه رفتن ندارم ،کار وفعالیت پیشکش  ، شما چطوری احوالاتت ،  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و درود

من دیروز تا ظهر در گیر کارهای دانشگاه بودم. بعد از ظهر شام درست کردم و زبان خوندم . طرف ها رو شستم. ساعت ۶ رفتیم خرید لباس برا همسرم و بعدش هم تا آخر شب کوه بودیم 

صبح ۷.۳۰ پاشدم با یکی از دوستام قرار پیاده روی داشتم تا ۹.۳۰ بعد خرید خونه کردم‌. اومدم ناهار پختم و صبحونه آماده کردم این وسط دوتا درس زبان هم با آپ  خوندم 

خانما ی سوال دارم شما معمولا تایم لباسشوییتون رو روی چند دقیقه تنظیم میکنید؟  خودم حدود 45 ...

من حقیقتش لباس‌های رو خیلی زود به زود نمیزنم. مثل پیرهن های همسرم

ولی لباسهای تو خونه رو همون هفته ای دوبار پر میشه . آخه ما دو نفریم . بعضی وقتها میزارم ۳۰دقیقه. اگه لباسها خیلی کثیف بود رو دور کاملش که گمونم با خشک کن یه ۲ ساعتی میشه

ولی این گزینه کوئیک سی خیلی خوبه. منم ماشینم ال جی هست 

تیتان جان سلام چه زود بیدار میشید 🤭 لطفا تو نماز شبت من رو دعا کن  منم امروز میخوام شروع کنم ...

سلام عزیزم 

وقتی زود بیدار میشم بیشتر ب هم حال میده😂

اگه لایق باشم ب روی چشم

من ی عادت دارم موقع دعا کردن میگم خدایا خودت مواظب تمام مردم دنیا باش و اگه حاجت خوبی دارن براشون براورده کن

سلام صبح بخیر  کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا چه میدانی تو از امروز چه میدانم من از فر ...

عااااالی👌

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
ی تجربه من پودر لباسشویی تست عالیه واقعا تمیز میکنه پرسیل کیفیت قبل رو نداره

منم پودر دستی و مایع ظرفشویی تست رو امتحان کردم عالی بود. من به خیلی از مایع ظرفشوییا حساسیت پوستی دارم ولی این خداروشکر خوب بود

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...