2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست
باز تکرار میکنم که(انسان باید به غذایش بنگرد. 24سوره عبس)  هررررر چیزی که توی کارخانه درست میش ...

عالی بود 👌

هر دو پست رو ذخیره کردم که کم کم بهشون عمل کنم 

از قبل آب ولرم صبح و بوییدن گلاب شب رو ازتون یاد گرفتم و عمل میکردم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

[QUOTE=270267329]باز تکرار میکنم که(انسان باید به غذایش بنگرد. 24سوره عبس)  هررررر چیزی که توی کارخانه درست میش ...[/QUO

آذربانو جان چقققدر آموزنده بود.

ان شاالله منم بکار میگیرم. خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتین.😘😘😘🌹🌹

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم 4تا بچه  فعلا دوتاشو دارم و چند روز دیگه سی سالم تمام میشه اما حس میکنم دیگه سنم ...

خیلی هم عالی 😍

به نظرم من که دیر نیست و تا 40 سالگی هم میشه زایمان راحت داشت شما که تا 35 هم میتونید راحت دو تا با فاصله سنی خوب بیارید 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ایول به ولت  مامی مورچه جان 😉 من عاااااااشق شخصیت های سرررسختی  مثل شمام  👌💖 و ا ...

رومینا جان همه ی ما حسرت هایی تو گذشته داریم  

من همیشه این طوری میگم اگر اونا نبود من رشد نمی کردم ، آیندم رو میسازم 

نزار گذشته تو ذهنت مرور بشه  ، از الان لذت ببر ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
رومینای مهربونم ❤️ درکت میکنم که گاهی آدم به خودش میاد و میبینه انگار از خودش و هدفهاش فاصله گرفته ...

اینو اضافه کنم من 26 سالگی لیسانس روگرفت یعنی حداقل 4 سال دیرتر 

اینکه گفتم حول و حوش 30 سالگی چون دوستام اون حدود بچه دار شدن و سنی بود که دیگه شرایط تحصیلی و خانوادگی تقریبا یکسان داشتیم 

البته با این فرق که من 31 سالگی 4 تا داشتم اونا یکی 😄 و اینکه بعضیاشون ادامه تحصیل هم دادن و من ندادم 

باز تکرار میکنم که(انسان باید به غذایش بنگرد. 24سوره عبس)  هررررر چیزی که توی کارخانه درست میش ...

متشکرم از وقتی که گذاشتی 😘😘😘💗💗💗

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اینو اضافه کنم من 26 سالگی لیسانس روگرفت یعنی حداقل 4 سال دیرتر  اینکه گفتم حول و حوش 30 سالگی ...

سلااامممم  عزیزای دلمم 

بله اینو متوجهم شهرزاد خوشگلممممم 🤗 

می دونین ؟  این عقب و جلو افتادن زندگیا  طبق شرایط هرکسی رو قبول دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم 

که حالا زود بچه دارشدم و اینا ... . 

مشکل من درون خودم بود  که  دقیقا با دورشدن از هدفم خودمو گم کردم  دیگه انگار  زندگی نکردم  چند سالو  ، هیچ لذتی از لحظاتم نبردم   ، رشته ی زندگیم و حتی شخصیت خودم  از دستم خارج بود انگار 

ولی خب هرچی که هست خداروشکر  رو  به برگشتم ، برگشت به شخصیتی که داشتم  💪

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
رومینا جان همه ی ما حسرت هایی تو گذشته داریم   من همیشه این طوری میگم اگر اونا نبود من رشد نمی ...

ان شاءالله عزیزم 💪💪💪

مرررسی ازتون مهربوووونای من

یه ماچ خوشگللل روی لپاتون 💋

سلااامممم  عزیزای دلمم  بله اینو متوجهم شهرزاد خوشگلممممم 🤗  می دونین ؟  این ...

درواقع بهتره اینطور بگم که نمی دونم یهویی اون شخصیت قویم چی شد که نابود شد 

منه قوی با چنان شخصیت خودساخته ای  تبدیل شده بودم به یه منه ضعیف ،اینه که نمی تونم  قبول کنم ! 

که علتهاشم تاحدودی می دونم 

ولی خب دیگه بی خیال ، بی خیال ، بی خیال 😤

برام دعا کنید  خدای بزرگ فرصت جبرانیدن بهم بده 💪 

خدای ارحم الرحمین به همه مون رحم کنه و کمک کنه 

الهی آمییین

سلااامممم  عزیزای دلمم  بله اینو متوجهم شهرزاد خوشگلممممم 🤗  می دونین ؟  این ...

خب دیگه به قول خودت خداروشکر 💪

سلام و روز همگی به خیر

چند روزی حال روحی مناسبی نداشتم. 

دیشب اکثر فکرهایی که توی ذهنم بود و آزارم می داد را توی دفترم نوشتم و با کمی گریه! خواب رفتم. 

-صبح حدود ساعت 8 بیدار شدم. 

-دم دادن چای و خوردن صبحانه

-فیش نویسی 1

-تکلیفم رو کامل کردم و فرستادم. 

-5 درصد از کار فایلم رو انجام دادم. 

-یه تلفن داشتم که باعث شد اندکی روحیه ام بهتر بشه. 

ایول به ولت  مامی مورچه جان 😉 من عاااااااشق شخصیت های سرررسختی  مثل شمام  👌💖 و ا ...

عزیزم اولچند سالته و چندمین بچت و دوم منم درد دل میکنم و میخوام 

واقعا حرفایی که نتونستم هیچ وقت به کسی بگم به شما بگم 

خوب ولی طولانیه و طول میکشه بنویسمش