2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام چه همه مشهدی داره گروه😍

آره 😍

باید بعد از عید یک دورهمی تو یکی از پارک‌ها بزاریم 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوش اومدی چه عالی منم عاشق دیدن عکس های هنری ام، هنرم دراین حده    

عزیزززم 😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
خوش اومدی خانم هنرمند😍😞 منم وسایل قدیمی رو خیلی دوست دارم

ممنونم عزی دلم منم تمام ظرفای قدیمی مامانبزرگم و لحافت و ملحافه های قدیمیشون اوردم برا خودم کلااا دوست دارم تو دهه پنجاه یا چهل زندگی کنم خوب و سالم صمیمی 🥺🥺😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

خب به عشق و ذوق خودتون نشستم شلغم بخورم زیر کرسی کاسه قدیمی مامانبزرگم و رومیزی قدیمیشم انداختم 😍😍

این لحافت و همین پارچه روکش گل گلیش خیلی قدیمیه 🥺

اون رومیزی مخمل سوزن دوزی هم ماله جهزیه مامانم ♥️

این فرش کوچولو هایی هم که دور کرسی انداختم دست باف از پشم انداختم که قشنگ مثه زمانای قدیم بشه اخه شنیدم میگن نشستن رو فرش ماشینی مخصوصا برا ما خانوما خوب نیست 🥰🥰

بفرمایید اینم کرسی گودی من🥰

عزیزم من جای جاریت بیاگلم درخدمتم عوضش منم میام بهشتتون بالای دشتهاکنارابرهاهمون که عکسش دادی، بی زح ...

سلام  خوبی جان 

منم خوبم 

فدای تو مهربون   حتما هر موقع اومدم خبرت میکنم 😍😻

خونه ی خودت بفرما عزیییزم 😘😘😘😘

تو سرما طبیعت نرفتم راستش ولی بعار و پاییز منظره یه چیز دیگست 😉 

فعلا این داشته باش ، 😀

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خوشبحالتون منم خودم رومی رسونم انشالله هم زیارت هم دیدنتون

خیلی هم عالی 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بفرمایید اینم کرسی گودی من🥰

وای چه زیبا 😍😍😍

دلم رفت واسش 😍😍

سلام  خوبی جان  منم خوبم  فدای تو مهربون   حتما هر موقع اومدم خبرت میکنم 😍😻 ...

باز دل منو بردی 😍

اینم ویو من 🤪

فرش و مبل رو جمع کردم که کف رو تمیز کنم 

اول  یه چای بخورم تا بعععععد 😄

فعلا حس عید گرفتم با این منظره