2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

😘😘😘😘 حرفشون جنبه شوخی داشت و گرنه من خودم دوست داشتم مثل شما مثلا بتونم با بچه هام مشاعره کنم ،یا حرف زدنتون درباره موارد مختلف با پارسا،فعال بودنتون در برنامه های مدرسه بچه هاتون،درس خوندنتون با وجود داشتن بچه های کوچیک،کاز مزون،و........،، این آخری هم که مدیریت مصرف گاز همه و همه باعث میشه جایگاه ویژه ایی برای من داشته باشین اون زمانی که از اینجا رفتین از رفتنتون غصه خوردم و با برگشتنتون خیلی خوشال شدم .

گزارشاتون رو هم با اون توضیحات ریز به ریزشون خیلی خیلی دوست دارم😍🥰 

و سلامی دوباره از فرین دختی که هنووووز خودش و دختر کوچولوش مریضن. سندروم احوالات عجیب جسمی-روحی پریو ...

سلام 

ان شاءالله که حال خودتون و دخترتون هرچه زودتر خوب بشه🤲

دختر منم دوروزه تب داره و دیشب بردمش دکتر،اللهی خدا به همه سلامتی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دیروز مطابق روند این یک هفته دیر از تخت بیرون اومدم 

هوا سرده و سخته زود بیدار شدن 

تا بخوام صبحانه بخوریم شد 11 🙈

بعد هم یک جمع و جور حداقلی آشپزخونه رو کردم و ظرف شستم 

هال رو بچه ها مرتب کردن 

دوباره پناه بردم به گرمای اتاق و تخت و زیر پتو 😬

پارسا رفت خرید و کمبودها رو خرید 

برای نهار مرصع پلو درست کردم 

ساعت 3 و نیم نهار خوردیم و جمع کردیم 

بعد بچه ها رو تو هال سرگرم کردیم و با پارسا رفتیم تو اتاق خواب من فیلم ببینیم، این وسط شونصد بار بچه ها اومدن و باز فرستادیمشون دنبال نخود سیاه، مثلا فیلم ترسناک بود اما فیلم ترسناک هم فیلم ترسناک های قدیم 😏

پارسا تا حالا تو این ژانر فیلم ندیده بود و خیلی سعی می‌کردم دور نگهش دارم اما دیدم شاید بد نباشه با خودم گاهی  ببینه تا نخواد محض کنجکاوی و یا داشتن چیزی برای عرضه تو بحث های بین دوستاش تنهایی یا زیر آبی چیزی ببینه 

بعد هم سرعتی اومدم کتلت بپزم، اماااا نسبت سیب زمینی به گوشت خیلی زیاد شد و عملا شد کوکو سیب‌زمینی 🤦‍♀️ فقط اون یک بسته گوشت حیف شد انگار 🤪 تمام مدت هم پارسا غر زد که شما میخواین به بهانه و اسم های مختلف کوکو سیب زمینی به خورد ما بدین 😬

یک کوه هم ظرف شستم 

شام سرو شد و آقا پارسا نون خالی میل کردند 🙄

یک بخش از سفره رو جمع کردم و بقیه رو سپردم به خود پارسا که می‌خواست بیدار بمونه و فوتبال ببینه 😁

قبل خواب هم یکم کتاب خوندم (حاج قاسمی که من میشناسم) 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام 🌱›راه شروع هرکاری این است که حرف زدن را تمام کنید و شروع کنید به انجام دادنش! ❄️نمازها+ذکر ر ...

سلام و خدا قوت

در مورد شلغم به نظر من بلوغه😍من هم قبلا اهل شلغم نبودم ولی الان هم خودم میخورم هم بچه هامو مجبور میکنم حتی شده یه کوچولو بخورن تازه یواشکی تو سوپ هم رنده میکنم به خوردشون میدم😂

😘😘😘😘 حرفشون جنبه شوخی داشت و گرنه من خودم دوست داشتم مثل شما مثلا بتونم با بچه هام مشاعره کنم ، ...

ممنون از این همه محبت 😘😘😘😘

من کلی از اینجا و از بچه ها یاد گرفتم 

حالا حافظه ام مثل این دیانا خانم لوس خوب نیست که ریز به ریز بگم 

ولی واقعا اعتراف میکنم دیدن این تاپیک یک نقطه عطف خیلی موثر تو زندگیم بود ❤️

کاش شما هم زودتر رخ مینمایاندید (این یکی دیگه از آموزه های رومینا ست 😁) ماشاءالله تو همین مدت نشون دادین چقدر کدبانو و مدیر هستید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام و خدا قوت در مورد شلغم به نظر من بلوغه😍من هم قبلا اهل شلغم نبودم ولی الان هم خودم میخورم هم ب ...

برعکس من از بچگی عاشق شلغمم 😋

مامانم زمستونا  میزاشتن رو بخاری که کم کم بپزه و من انگار از بوش سرمست میشدم و همش سر میزدم ببینم پخته یا نه، آخرم طاقت نمیاوردم و هنوز خیلی نرم نبود یکی میخوردم 😁

تو سوپ هم خیلی دوست دارم، مخصوصا اگر تکه های درشت و مشخص باشه 😋

الانم بچه ها  خود شلغم رو دوست دارن و وقتی در حال پخته هی سراغش رو میگیرن که کی آماده میشه 

این روزا هم خیلی دلم میخواد بپزم اما سعی میکنم  غذایی که زمان پخت زیادی داره و گاز باید زیاد روشن باشه نپزم، دیشبم با عذاب وجدان کتلت پختم 

خوووش اومدی دیانای عششق  😘 یکی شَم  من بِاضافم :  منم کباب تابه مدل سوسن جون میپزم ...

روش شما هم عالیه ان شاءالله درست میکنم ممنون که گفتین 😘به خصوص که مجلسی طور هم هست👌

من دوست دارم دوستان از آشپزیاشون بگن و من یاد بگیرم 

[QUOTE=269566765]ممنون از این همه محبت 😘😘😘😘 من کلی از اینجا و از بچه ها یاد گرفتم  حالا حافظه ام مثل این د ...[/QU

ممنون شما به من لطف دارید 🥰🥰

ماشاءالله خانما اینجا همه کدبانو و مدیر و مدبر هستن،خوشحالم از بودنم در کنار شما و بقیه عزیزان😍😘

سلام 🌱›راه شروع هرکاری این است که حرف زدن را تمام کنید و شروع کنید به انجام دادنش! ❄️نمازها+ذکر ر ...

قطعا نشانه بلوغه 😄💞

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...