2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043538 بازدید | 88177 پست
یکبار به زور بقیه بهشون غذا دادم الان ترسم ریخته میتونم نزدیکشون شم

چه خوب 

خداروشکر 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت ترس تون چیه؟😅 من از اونجایی که نرمال نیستم،خودمو محکم پرت میکنم تو دل ترس هام😅

فوبیا دارم، ترس بی علت تقریبا 

حالا تو بچگی گاهی برخوردهایی پیش اومده برام با گربه، اما همون موقع هم میترسیدم و اون اتفاق ها باعث شد بیشتر بشه ترسم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
فوبیا دارم، ترس بی علت تقریبا  حالا تو بچگی گاهی برخوردهایی پیش اومده برام با گربه، اما همون م ...

منم فوبیا داشتم و دارم،انواع مختلفشو😅

ولی سعی میکنم ریشه یابی و تراپی شون کنم❤️

گزارش امروز من 🍀🍀🍀 آماده کردن صبحونه و شستن ظرف ها  مرتب کردن گلدون هام و رسیدگی به گل های ...

آفرررین بانوی هنرمند

شماره دوزی بلدی؟

عکس از کارات بفرست ببینیم فیض ببریم

این نیز بگذرد...                                                       

سلام بر همگی 

تا گرسنه نشده اى غذا نخور و تا اشتها دارى از غذا دست بكش و غذا را خوب بجو و قبل از خوابيدن قضاى حاجت كن. اگر اين نكات را رعايت كنى، از مراجعه به طبيب بى نياز مى شوى(امام علی. سبک زندگی)

❄️ناشتا آب ولرم

❄️بادام شکستم+کشمش پاک شد واسه قبل از امتحان دخترم

❄️7تا3سرکار بودم+ذکر روز+زبان خوندم(وقتی کار نداشتم)

❄️عدس وبرنج پاک وخیس کردم واسه نهار فردا

❄️نهار+برنامه انارستان +استراحت وچرت🤦‍♀️

❄️درس

❄️صبح دمنوش گل محمدی+به لیمو. الانم دمنوش مسکن(دارچین+زنجبیل+عسل)

❄️دوباره بادام شکستم وکشمش پاک کردم(باید یه روز اختصاص بدم به پاک کردن کشمش)

❄️شام+نهار فردا+کیک یخچالی

❄️یک آشپزخانه ترکیده روی دستم موند که نظافت و مرتب شد+جارو

❄️خدمات دهی به مینا و دخترخانم هم مرتب برقرار.

❄️همزمان با شام آنشرلی دیدم ومثل همیشه کلی لذت بردم🤗همسرم میگه از اول عمرتون دارین نگاه میکنین خسته نشدین!! میگم بقیه عمرمون هم میخواییم نگاه کنیم😄

❄️سینک خالی و خشک تحویل فردا داده شد(به قول بانو) و فردا هم دوباره کثیف وپر از ظرف به ما تحویل میده😩ولی بازم خداروشکر این یعنی خانواده ای داریم و چیزی برای خوردن

❄️الان همزمان دارم چوب مسواک میکشم و کمی درس بخونم و....

🌱الــــهــــی "

به مهربانی تو چشم دوخته ایم

و دست به سوی بخشش تو دراز کرده ایم

پس محروممان مدار

شادباشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خیر مقدم خدمت دوستان جدید، با ما باشید تا تفاوت را احساس کنید😃🌺💐

کسانی که میگن زندگی بهم ریخته ای دارن و کارهاشون انجام نمیشه اول ببینید چه چیزی مانع میشه. 

به نظر من چند چیز دزد وقت هستن و نمی‌ذارن ما به کارهامون برسیم 

1.تلویزیون یا فیلم دیدن

2.خواب وسط روز یا دیر بیدارشدن

3.که از همه بدتر، گوشی، امان از این گوشی😩

برای من گاهی خواب عصر که برای خودم چالش گذاشتم نخوابم ولی 8ساعت کار سخت واقعا خسته ام می کنه و گاهی مقاومت برای نخوابیدن سخته😁شما هم  مجرم را شناسایی کنید یه فکری براش بکنید 😉

موفق باشید😍

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام بر همگی  تا گرسنه نشده اى غذا نخور و تا اشتها دارى از غذا دست بكش و غذا را خوب بجو و قبل ...

شامتون ساعت ۶.۳۰ هست با آنه یا تکرار۹.۳۰؟

میخواستم بگم همراه با دیدن آنه کشمش پاک کنین که شما اغلب اون ساعت دارین شام میخورین ، نوش جان.

این نیز بگذرد...                                                       
آفرررین بانوی هنرمند شماره دوزی بلدی؟ عکس از کارات بفرست ببینیم فیض ببریم

ممنون خانومی یه جانماز دارم که بیست سال پیش دوختم مثل همین رو برای خواهرم دوختم 

یه کار دیگه تازه شروع کردم برای سرگرم شدن 

یه رومیزی هم دوختم برای یکی از دوستان خیلی سال پیش عکس ندارم 

یه تابلو فرش هم بافتم براتون فردا عکسش میزارم ببینین 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

[QUOTE=267143194]ممنون خانومی یه جانماز دارم که بیست سال پیش دوختم مثل همین رو برای خواهرم دوختم  یه کار دیگه ت 

توی گوشی نگاه کردم عکس تابلو فرش دارم الان میزارم روی دیوار خونمون زدم حوصله نداشتم پاشم الان عکس بگیرم برای همین گفتم فردا میزارم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

سلام دوستای گلم

خدایا واقعا ازت ممنونم که این تاپیک رو سر راه من قرار دادی😂 امروز معجزه دیدم از این تاپیک😲🤣

آقا من چند روزه اینجا رو یافتم و شدییییدا تحت تاثیرش قرار گرفتم و حسااابی هم به خونه زندگیم رسیدم. قرار بود زودتر از این بیام گزارش بدم که نشد... عذر تقصیر 

اول معرفی میکنم: فرین دخت هستم، 34 ساله، یه دختر کوچولوی 2 ساله دارم و شاغلم

امروز وسط روز تو اووووووج شلوغی کارم مطلع شدم که عصری خانواده عموی همسرم قراره بیان خونمون دیدن دخترم (از وقتی دخترم بدنیا اومده بخاطر کرونا خیلی از اقوام نیومدن دیدن.)

اولش گرخیدم ولی بعدش یادم اومد که از لطف این تاپیک چند روزیه که امنیت به خونمون برگشته😅😅😂😂

ولی خب بالاخره آماده کردن وسایل پذیرایی و مرتب کردن و. .. که همیشه هست

یه ساعت زودتر اومدم خونه

سریع ناهار پختم

روی کانترو مجلسی ( یعنی اساسی نه سرسری😂) مرتب کردم

هال و اتاق ها رو مجلسی مرتب کردم

سرویس رو شستم

جاروی فوق مجلسی کشیدم😅

لباسی که قرار بود بپوشمو اتو زدم

همسر و فرزند که اومدن ناهار خوردیم و جمع کردم

ظرفا رو شوهر در نهایت تعجب شست

میوه شستم و چیدم

ظروف پذیرایی و آجیل و شکلات و شیرینی آماده کردم

دخترمو خوابوندم خودمم که یه کم دراز کشیدم چون واقعا خسته بودم

پاشدم نماز خوندم

چای دم کردم

یه کم درب یخچال و ویترین و. .. رو مجلسی دستمال کشیدم

مادرشوهرم و بعدش جاریم اومدن. دخترم چون بدخواب شده بود خییییلی گریه میکرد😢

دیگه بعدش مهمون داری کردم تا وقتی که رفتن

سریع دست و صورت دخترمو شستم آخه ماشاالله 4 تا بچه با هم بازی میکردن و متاسفانه یکی از بچه ها انگار کمی آبریزیش داشت

بعدش دخترمو مادرشوهرم حدود نیم ساعتی با خودش برد خونشون. منم به سرعت نور جمع و جور کردم و ظروف پذیرایی رو شستم و مختصر شامی هم پختم.

برای فردا ناهار هم آبگوشت گذاشتم که تو سکوت شب و تو حال خودش تا صبح بپزه😉

مسواک و شست و شوی صورت

قصه برای دخترم گفتم و ماساژش دادم تا خوابید. (این مرحله گفتنش راحته ها شاید یه ساعت طول کشید)

الانم همه خوابن و خداروشکر خونه تمیزه تمیز و من درحال تایپ.

باشد که شما نیز انگیزه بگیرید.

پیشاپیش از انرژی   مثبت همتون ممنونم دوستای خااانوم و مهربونم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام.  برنامه ی امروزم  چالش نخوابیدن صبح ✅ ظرفای دیروز بشورم ✅ یک ساعت و نیم طول کشید&n ...

سوسن جون اگر که میشه حفظیات رو با قصه و داستان های هیجانی مدل پسرونه واسش بگو که بهتر توی ذهنش بمونه

یا اینکه برای بعضی از دروس که فک میکنی اذیت میشی و نیازه که خاص تر باهاش کار بشه معلم خصوصی حاذقی بگیر که خودتم یه کم استراحت کنی

خیر مقدم خدمت دوستان جدید، با ما باشید تا تفاوت را احساس کنید😃🌺💐 کسانی که میگن زندگی بهم ریخته ا ...

کاملا درسته عزیزم

همون گزینه سوم یعنی گوشی خیلی وقتا تموم وقتمونو قورت میده 🥲