2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043738 بازدید | 88182 پست
سلام رفقای قدیم و جدید  @پاییز75   پاییز قشنگم میدونم مراعات بچه هارو کردی و خواسته ی ...

سلام دوستای گلم 

سلام دیانای عزیزم . 🥺

نمیدونم چه‌جوری لطف و محبت شما دوستای مهربونم جبران کنم 🥺

زبونم بند اومده و چشمام پر اشک 🥺

دوستای عزیزم ممنون که همیشه دعاگوی منو همسرم بودید و هستید خداوند حاجتای قلبی همتون رو برآورده کنه مشکلات و سختی های زندگیتون رو به شادی و آسونی تبدیل کنه الهی که همیشه تنتون سالم باشه ❤❤❤❤❤ ❤

باشه دیانا جانم  الان کلا اختیار اشکام دست خودم نیست ولی به خاطر همسرم خودمو نگه داشتم و عصرها که داداشش میان دیدنش میرم تو اتاق با خدای خودم صحبت میکنم و اشک میریزم و حمد میخونم 😭😭😭 . 

سعی میکنم فقط به این فکر کنم که همسرم حتما ایندفعه هم خوب میشه بهتر از قبل همش داستانا و اعجاز پیامبران رو با خودم مرور میکنم . 

امیدم به خداست و بعد دعای عزیزانم شک ندارم همونطور که قبلا برام معجزه کرده الانم معجزه میکنه 😭 . 

خواهرای گلم ببخشید که همیشه باعث ناراحتی و نگرانیتون شدم 😭❤

🖤🖤🖤🖤
خب اینم عکس عروسی  راستی یادم نمیره نیومدین🤨

عزیزم 😍😍

بازم تبریک میگم 😍😍😍

عروس چقدر قشنگه (الکی مثلا صورتت دیده میشه 🙄) 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام🙈 میشه من دوباره برگردم اینجا دلم چقد تنگ شده‌بود🥲 آیا کسی منو یادشه کاربری قبلیم خود به خ ...

یعنی خانم معلم خودمونی؟ 😍😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام دوستای گلم  سلام دیانای عزیزم . 🥺 نمیدونم چه‌جوری لطف و محبت شما دوستای مهربونم جبران ک ...

نگو اینجوری، ما همه دلمون پیشته و از ته دل برات دعا میکنیم

مراقب خودت هم باش 

برنامم برا امروز 

صبح پسرم رو راهی مدرسه کردم و صبحونه خوردم و خوابیدم تا همین نیم ساعت پیش 

نیم ساعت کتاب خوندم همین طور دراز کش تو رخت خواب 

الان مبخوام پاشم 

تخت و اتاقم مرتب کنم 

نهار دارم فقط برنج دم بزارم 

ظرفای صبحونه شسته بشه 

داروها خورده بشه 

نمازا خونده بشه 

با پسرم درسش کار کنه 

غروب برم خونه ی مامان بزرگم 

ظرفای ابچکون جمع بشه 

به موهام دارو بزنم 

شام درست کنه 

ظرفای شام و نهار شسته بشه 

سطل زباله خالی بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام من بالاخره اولین امتحانمو نمره دادم از چیزی که فکر می کردم بهتر بود خداروشکر 

دیشب اصلا نی نی نذاشت بخوابم صبح زودم رفتم امتحان الان له له ام 

تا شب ۲ دور ماشین بزنم

۲ فصل بخونم

ناهار و شام بپزم 

عصر بخوابم اگه شد 

سوپ جدا بپزم

شاید شب رفتم خاستگاری اگه خستگی امون داد 

بلهههههههههه😅😍

به به خوش اومدی رفیق جان ❤️

بلهههههههههه😅😍

راستش رو بگو چکار کرده بودی که ترکیدی؟ 😉

سلام دوستای گلم  سلام دیانای عزیزم . 🥺 نمیدونم چه‌جوری لطف و محبت شما دوستای مهربونم جبران ک ...

سلام پاییز جان عزیزم 🥺

از دیروز ک متوجه تاپیک آخرتون شدم همش فکرم پیش شماست

پاییز عزیزم اگر قابل باشم دعاگوی همسرت برای شفاعتشون و دعاگوی خودت به نیت صبر و آرامش این روزهاتون هستم 🤲🏻

صادق تر از هدایت

انشااله بحق بیمار کربلا اقای امام سجاد هرچه زودتر سلامتی شون را به دست بیارند ومعجزه بشه براتون عزیزم  امروز عصر برای شفای همسر مهربانتون دعای معراج رامیخونم هرکدوم از دوستان همه مایلند بخونند 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما